Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El grup Keympa actuarà a Castellar divendres 13 de juliol
El grup Keympa actuarà a Castellar divendres 13 de juliol

Sardanes, balls i concerts són les activitats principals de la setmana emmarcades en el cicle de les Nits d’Estiu

Dimecres 11 de juliol de 2012

La Cobla Lluïsos de Taradell actuarà dijous a la plaça del Mercat en una segona audició de sardanes de les Nits d’Estiu de 2012. Les propostes culturals del cicle estiuenc es completaran amb els concerts de Keympa i de la Barcelona Bluegrass Band als jardins del Palau Tolrà, l’actuació dels alumnes del 3r Stage de Teatre Musical d’EspaiArt i els balls proposats pel Grup de Ball Lluna Plena i l’Associació Pas de Ball.

La ciutadania podrà gaudir dijous, a les 21.30 hores, de l’actuació de la Cobla Lluïsos de Taradell, que compta amb més d’un segle d’història, una història que es va iniciar l’any 1876, quan els Lluïsos de Taradell (a finals del segle XIX, s’anomenava “Lluïsos” als nois de congregacions marianes) van oferir el seu primer concert. La Cobla va rebre l’any 1986 la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya en reconeixement a la seva tasca.

Keympa i Barcelona Bluegrass Band, als jardins del Palau Tolrà

Els concerts previstos per aquest cap de setmana als jardins del Palau Tolrà corresponen a dues formacions de música diferenciada. D’una banda, divendres 13, a les 21.30 hores, la formació Keympa durà a la vila seva proposta Menú do día, que inclou una barreja musical on conviuen els aires tradicionals i els actuals, i on la festa i la nostàlgia es donen la mà.

Sandra Córcoles és la veu d’aquest grup que compta entre els seus instruments amb gaites, guitarres, violins, contrabaixos, banjos, bandolines, wistles, dobros, bateria i percussió.

L’endemà, 14 de juliol, la Barcelona Bluegrass Band oferirà un espectacle d’estil acústic amb ingredients de música irlandesa, folk i blues que porta per títol Old time blues. El concert, que també començarà a les 21.30 hores, tindrà el banjo com a instrument sonor de referència, però compartint protagonisme amb l’harmònica, el violí, la guitarra, el “cajón” i el contrabaix.

Entre les propostes de concerts del cap de setmana s’inclou també el concert que els alumnes del 3r Stage de Teatre Musical d’EspaiArt oferiran, en dues sessions, a les 18 i a les 20 hores, a la Sala de Petit Format de l’Ateneu. Acompanyats al piano per Xavier Torras, director musical de l’stage, els nois i noies duran a terme una proposta titulada Quadern de vacances.

Tercera sessió del curs de salsa i roda cubana i ball a la Sala Blava

D’altra banda, aquest vespre, a les 21 hores, començarà la tercera sessió del curs de salsa i roda cubana que està oferint el Grup de Ball Lluna Plena des del dimecres 27 de juny i durant tots els dimecres de juliol.

L’entitat porta a terme aquesta proposta gratuïta per segon any consecutiu en el marc de les Nits d’Estiu.

Les propostes de les Nits d’Estiu d’aquesta setmana es completaran amb el ball que l’Associació Pas de Ball proposa dissabte 14 de juliol a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. El Grup Musical Palau amenitzarà aquesta activitat, que començarà a les 22.30 hores.

Inici de les propostes de la Festa Major d’El Balcó de Sant Llorenç

Cal destacar també que dues activitats esportives començaran a escalfar motors per a la Festa Major d’El Balcó de Sant Llorenç, organitzada per l’Associació de propietaris d’aquest veïnat, que viurà el gruix de les activitats el cap de setmana del 20 al 22 de juliol.

Així, dissabte 14 de juliol, a les 9.30 hores, tindrà lloc un torneig de frontó, mentre que diumenge 15, a la mateixa hora, se celebrarà un torneig de futbol sala. Els equips interessats a participar dels tornejos poden formalitzar les seves inscripcions contactant amb l’Associació, al telèfon 93 714 34 15 o bé enviant un correu electrònic a associaciobalconiana@gmail.com.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40