Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell de la pel·lícula
Fragment del cartell de la pel·lícula

La pel·lícula catalana Eva, de Kike Maíllo, es projectarà dimarts a les 21.30 hores a l’Auditori en el marc de les Nits d’Estiu

Dilluns 9 de juliol de 2012

La pel·lícula catalana Eva, dirigida pel cineasta Kike Maíllo, és la segona de les projeccions programades pel Club Cinema Castellar Vallès per a les Nits d’Estiu castellarenques, que es podrà veure dimarts, 10 de juliol, a les 21.30 hores, l’Auditori Municipal Miquel Pont.

Aquesta proposta de ciència ficció protagonitzada, entre d’altres, per Daniel Brühl i Marta Etura, situa els espectadors en l’any 2041, quan Àlex, un enginyer cibernètic, torna a Santa Irene després de 10 anys d’absència per fer un encàrrec de la facultat de Robòtica: la creació d’un nen robot. Durant aquests anys, el seu germà David i Lana, la seva antiga xicota, s’han casat. Inesperadament, la vida d’Àlex es veurà alterada per Eva, la filla de David i Lana, una nena magnètica amb qui Àlex emprendrà una extraordinària aventura.

Aquest film, primer llargmetratge de Kike Maíllo, ha estat guardonada amb cinc premis Gaudí, entre ells el de millor pel·lícula i millor actor secundari (Lluís Homar). També va obtenir tres dels 12 premis Goya a què optava: el de millor actor secundari, que va recaure en Llúís Homar, el de millor director novell per a Maíllo i el de millors efectes especials. També va obtenir aquest últim guardó en el festival de Sitges.

Per assistir a la projecció d’aquesta pel·lícula, que es podrà veure en versió en català, el públic general haurà de pagar 4 euros, mentre que per als socis del Club Cinema Castellar Vallès i de L’Aula d’Extensió Universitària el preu de l’entrada serà de 2 euros.

Les propostes cinematogràfiques de les Nits d’Estiu 2012 continuaran els dies 17 i 24 de juliol amb les projeccions, respectivament, dels films Los descendientes i La invención de Hugo. Podeu consultar tota la informació sobre aquest cicle estiuenc a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40