Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotograma de la pel·lícula
Fotograma de la pel·lícula

El cicle de cinema de les Nits d’Estiu s’estrena dimarts amb la projecció de la multipremiada pel·lícula "The Artist"

Divendres 29 de juny de 2012

La multipremiada pel·lícula muda The Artist serà la primera de les quatre propostes cinematogràfiques que el Club Cinema Castellar Vallès projectarà a l’Auditori Municipal Miquel Pont durant el mes de juliol en el marc de les Nits d’Estiu de 2012. Totes les sessions, que tindran lloc els dimarts 3, 10, 17 i 24, començaran a les 21.30 hores.

La pel·lícula escollida per obrir aquest cicle de cinema d’estiu és aquest film francès que explica una història d’artistes del cel·luloide ambientada en el Hollywood de l’any 1927. El personatge principal és George Valentin (interpretat per l’actor Jean Dujardin), una estrella de cinema mut a qui la vida somriu fins que l’arribada del cinema sonor fa que la seva carrera corri el perill de quedar sepultada en l’oblit. Paral·lelament, la jove actriu Peppy Miller (Bérénice Bejo), que va començar fent d’extra al costat de Valentin, esdevé una estrella del nou cinema sonor.

The Artist ha estat una de les pel·lícules més ben valorades per crítica i públic l’any 2011, en què ha rebut una gran quantitat de premis, entre ells, 5 Oscar, 3 Globus d’Or, 7 premis BAFTA, 6 premis Cesar, 5 guardons dels Independent Spirit Awards i 4 premis als Critics Choice Awards. També ha rebut el premi del públic al Festival de Sant Sebastià, i el premi a la millor pel·lícula europea als Goya del mateix any, entre d’altres. En total, prop d’una cinquantena de guardons per a aquest melodrama dirigit per Michel Hazanavicius.

Les altres tres projeccions de cinema de les Nits d’Estiu seran el film català de ciència ficció Eva, de Kike Maíllo, la comèdia dramàtica Los descendientes, protagonitzada per George Clooney, i el drama fantàstic d’aventures dirigit per Martin Scorsese La invención de Hugo, que es podran veure, respectivament, els dies 10, 17 i 24 de juliol.

L’assistència a cadascuna de les pel·lícules tindrà un preu de 2 euros per als socis del Club Cinema Castellar Vallès i de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran, i de 4 euros per a la resta de públic. The Artist, Los descendientes i La invención de Hugo es podran veure en versió original subtitulada, mentre que Eva es projectarà en versió original en català.

Podeu consultar tota la informació sobre les Nits d’Estiu castellarenques als enllaços que apareixen a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40