Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El grup vallesà Moments inaugura dijous els concerts que tindran lloc al mes de juliol en el marc de les Nits d’Estiu

Dimarts 26 de juny de 2012

El grup vallesà Moments inaugurarà dijous dia 28 de juny el cicle de concerts que tindran lloc a la vila durant tot el mes de juliol en el marc de les Nits d’Estiu 2012. La formació oferirà una actuació de la seva gira “7 colors” en un escenari que enguany s’estrena com a ubicació dels concerts estiuencs: la plaça del Mercat.

A les 19.30 hores, Míriam Aguado (veu principal i guitarra elèctrica i acústica), Sergi Camps (teclats), Francesc Sesat (guitarra acústica, elements de percussió i veus), Javi Hernández (guitarra elèctrica), Oscar Yeste (baix) i Ferran Llobet (bateria) iniciaran la interpretació dels temes del seu disc 7 colors, una proposta que es va gravar a TrapStudio (Alt Empordà), Salestudi (Maresme) i East Sun Records (Alacant), a mans d’Abel Nunes.

El seu primer treball discogràfic, format per 11 temes i un “bonus track”, és el resultat d’un any i mig de feina i ha comptat amb la col•laboració de diversos artistes de renom, com Joan Cardoner, Martín Rodríguez, Joan Pau Cumellas, Joan Lorente, Juan Carlos Sánchez, Raúl Ramírez i Manuel Rodríguez.

Des que a finals de 2009 Sergi Camps i Míriam Aguado, ambdós provinents d’altres formacions musicals (Amadeüs i Wind Tellers) van formar el duet Moments, el grup ha anat creixent fins arribar al que és avui. Aquest 2012, amb més de 40 concerts a les esquenes, presentaran la seva proposta a Castellar combinant el format elèctric i acústic.

Podeu descobrir més informació sobre Moments a la pàgina web http://www.myspace.com/momentsbcn. Per a més detalls sobre les Nits d’Estiu 2012, consulteu el web municipal, www.castellarvalles.cat.

Curs de salsa i roda cubana durant cinc dimecres a partir de demà

D’altra banda, també dins de les Nits d’Estiu, demà dimecres, 27 de juny, començarà un curs de salsa i roda cubana que tindrà lloc també tots els dimecres de juliol a càrrec del grup de ball Lluna Plena. La roda cubana és una modalitat de ball, dins de la salsa, que es balla en grup. Les parelles es col·loquen al voltant de la pista de ball i, mentre una d’elles canta les figures a realitzar, les altres les han d’executar alhora.

Aquest curs és una proposta gratuïta organitzada pel grup de ball Lluna Plena, juntament amb l’Ajuntament, que tindrà lloc a la plaça de Catalunya de 21 a 22.30 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40