Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del concert de fi de curs de l'Escola Municipal de Música, ahir 18 de juny a l'Auditori Municipal
Imatge del concert de fi de curs de l'Escola Municipal de Música, ahir 18 de juny a l'Auditori Municipal

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música Torre Balada omplen l’Auditori de públic en el concert de fi de curs

Dimarts 19 de juny de 2012

El centre manté les inscripcions obertes per al curs 2012-2013

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música Torre Balada van celebrar ahir el concert de fi de curs del centre davant un Auditori Miquel Pont ple de públic que va gaudir de gairebé dues hores d’actuacions.

“La màquina del temps” era el títol d’una proposta que incloïa un repertori format per una combinació de peces de música clàssica interpretades des d’una perspectiva moderna i músiques més actuals versionades a l’estil de fa uns segles. En aquest sentit, es va poder gaudir de temes populars i infantils, obres clàssiques de Corelli, Bach, Mozart o Satie i cançons pop rock de The Beatles, Queen o Bruno Mars, entre d’altres.

La pràctica totalitat d’alumnes de tots els grups del centre municipal van passar per damunt de l’escenari de l’Auditori per tocar en algun dels 18 temes inclosos en el programa. Així, hi van actuar els grups de sensibilització (de 4 i 5 anys), iniciació (de 6 a 7 anys), nivell elemental (de 8 a 12 anys), i llenguatge musical (a partir de 13 anys). També hi van participar els diferents combos i grups instrumentals (percussió Orff, corda i guitarres), a més de l’orquestra Torre Balada, que va ser l’encarregada de posar el punt i final al concert.

Dilluns 25 de juny, segona jornada de portes obertes

El centre, que manté obertes les inscripcions al curs 2012-2013, celebrarà dilluns vinent, dia 25 de juny, una segona jornada de portes obertes en què la ciutadania podrà conèixer de prop les instal•lacions i l’oferta formativa de cara al nou curs.

L’Escola Municipal de Música Torre Balada obrirà les seves portes a les 17 hores, i fins a les 20 hores les persones interessades a cursar algun estudi musical podrà visitar les aules alhora que gaudeix de diferents activitats que s’han programat. Durant les tres hores de portes obertes s’ha previst la realització d’activitats continuades com ara la projecció de pel•lícules amb banda sonora en directe al piano o la interpretació de diverses obres musicals. Tot això, en cadascuna de les aules de l’escola.

Per al curs vinent, l’escola a banda de facilitar formació musical en els seus diversos plans d’estudis, que tenen estructures diferenciades però que permeten la continuïtat de la formació musical de l’alumne des dels 4 anys, ha programat un programa de mòduls a la carta per a totes les edats.

Així, s’ofereix a les persones que ja toquin algun instrument la possibilitat de formar part de les orquestres combos (de rock, latin i jazz) i dels grups corals que hi ha al centre (de música de cambra, de guitarres o de vent), sense necessitat d’haver d’estar matriculat a cap assignatura en concret. En aquesta mateixa línia s’inclou una de les novetats més destacades del nou curs, que és la creació d’un cor de gospel obert a persones de més de 18 anys. Com a novetat adreçada als més petits, destaca la introducció de nous grups on els nens i nenes de 6 i 7 anys podran jugar amb cordes, vent i percussió.

Per conèixer la totalitat de l’oferta formativa del curs vinent, podeu assistir a la jornada de portes obertes prevista per al proper dilluns o bé consultar l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina. Les sol·licituds d’inscripció al curs 2012-2013 es poden formalitzar a la mateixa escola, situada al carrer de Caldes, número 56, de dilluns a divendres, de 15 a 21 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40