Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

2a sessió de la comissió d'experts i professionals del POUM
2a sessió de la comissió d'experts i professionals del POUM

Segona sessió de participació de la comissió d'experts i professioanls per a la revisió del planejament urbanístic

Divendres 18 de maig de 2012

Una quarantena de persones van assistir ahir al vespre a la Sala de l’Opensurf d’El Mirador a la segona sessió de la comissió d’experts i professionals creada per a la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM).

L’acte va servir perquè l’equip redactor del POUM aportés nova documentació relacionada en tres apartats: l’activitat econòmica, l’habitatge i la informació ambiental que s’haurà de tenir en compte en la redacció de l’avanç de planejament.  

En relació amb l’activitat econòmica, es van presentar estudis sobre la disponibilitat de sòl industrial al municipi i sobre la situació del comerç al nucli urbà, a més de facilitar dades d’ocupació i treball al municipi. Pel que fa a l’habitatge, es van descriure les tipologies edificatòries que hi ha en l’actual planejament urbanístic, l’evolució del parc d’habitatges i la potencialitat que té l’actual planejament de generar-ne de nou. A més, es va presentar un estudi socioeconòmic sobre les necessitats d’habitatge que té la vila. Finalment es van explicar quina documentació ambiental haurà d’incloure el POUM.

La comissió d’experts i professionals forma part d’un programa de participació ciutadana aprovat pel consistori que també inclou una comissió dels grups municipals i una comissió d’entitats i ciutadania. En aquesta fase d’avanç, totes les comissions es reuniran finalment tres vegades fins al mes de juny. A posteriori, s’aplegaran conjuntament en el marc d’un consell general de participació.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Més informació

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40