Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'Escola Municipal de Música Torre Balada mantindrà oberta la preinscripció al curs 2012-2013 del 14 al 25 de maig
L'Escola Municipal de Música Torre Balada mantindrà oberta la preinscripció al curs 2012-2013 del 14 al 25 de maig

L’Escola Municipal de Música Torre Balada mantindrà oberta la preinscripció al curs 2012-2013 del 14 al 25 de maig

Dimecres 9 de maig de 2012

L’Escola Municipal de Música Torre Balada obrirà dilluns vinent, dia 14 de maig, el període de preinscripció al curs 2012-2013. El termini per formalitzar les sol•licituds es mantindrà obert fins al 25 de maig, a la mateixa escola, situada al número 56 del carrer de Caldes.

L’Escola facilita formació musical en diversos plans d’estudi, que tenen estructures diferenciades però que permeten la continuïtat de la formació de l’alumne ininterrompudament des dels 4 anys. Entre d’altres, es pot aprendre a tocar instruments com el violí, el piano, la flauta travessera, el violoncel, el clarinet, el saxo, la trompeta, la bateria o la guitarra.

Entre les novetats previstes per al curs vinent, l’Escola donarà accés a aquelles persones que ja toquin algun instrument i vulguin formar part de les orquestres combos i dels grups corals i de cambra que hi ha al centre, sense necessitat d’estar matriculat a cap assignatura en concret. Els més petits, a més, tenen la possibilitat de formar part del conjunt d’instruments Orff.

Una altra de les noves propostes de l’escola, que reforçarà la seva aposta pels projectes col•lectius, és la conversió en grups de dos o tres persones de les classes d’iniciació a algun instrument que fins ara eren individuals. A més, s’introduiran nous grups per a infants, que podran jugar amb cordes, vent, percussió o harmonia moderna.

També destaca la implantació d’un nou mòdul d’ampliació de llenguatge musical per a aquell alumnat interessat, i la creació del cor de gospel, obert a persones de més de 18 anys que vulguin desenvolupar aquest tipus de cant.

A banda de les activitats proposades en el marc del mateix centre, l’Escola Torre Balada organitza concerts oberts a tota la població, col·labora en activitats culturals del municipi, realitza intercanvis amb escoles de música de tot Catalunya i participa en trobades de joves músics europeus.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Escola Municipal de Música Torre Balada, trucant al telèfon 93 714 43 22. L’horari d’obertura del centre és de dilluns a divendres, de 15 a 21 h. També podeu contactar amb la Regidoria d’Educació, situada al carrer de Portugal, 2C (tel. 93 714 40 40), de 9 a 14 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40