Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Aspecta del nou perfil del contractant
Aspecta del nou perfil del contractant

El portal web municipal estrena un nou perfil del contractant

Dimecres 28 de setembre de 2011

La seu electrònica de l’Ajuntament de Castellar del Vallès https://seu.castellarvalles.cat ha estrenat recentment un nou espai del perfil del contractant. Es tracta de la Plataforma de serveis de contractació pública que la Direcció General de Contractació Pública del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat posa a disposició del sector públic. Aquesta nova eina és gratuïta per a l’Ajuntament, que s’hi adherit a través del consorci de l’Administració Oberta de Catalunya.

La Plataforma es configura com un portal únic global i integrat per a la difusió de la informació de l'activitat contractual de l’administració a Catalunya, entre la qual es troba la dels ajuntaments i altres ens públics. D’aquesta manera, l’aplicació de la Plataforma fa possible que les empreses tinguin un accés centralitzat a les licitacions que es duen a terme des del sector públic.

L'aplicació informàtica que suporta el nou perfil del contractant de l’Ajuntament disposa d'un dispositiu electrònic que permet acreditar de manera fefaent el moment d'inici de la difusió pública de la informació que s'inclou i la seva integritat, possibilitant la publicació segura a Internet amb efectes jurídics.

El perfil de contractant és el mitjà de difusió a través d'Internet de l'activitat contractual de l'Ajuntament, d’acord amb el que exigeix la normativa de contractes del sector públic. En aquest espai s’hi publiquen les informacions relatives a les licitacions municipals de contractes d'obres de valor estimat superior a 200.000 euros i a la resta de contractes municipals superiors a 60.000 euros. També recull els resultats dels procediments de contractació d'obres de valor estimat superior a 50.000 euros i per a la resta de contractes superiors a 18.000 euros.

Els interessats a participar o conèixer l'activitat contractual municipal també hi poden trobar documents contractuals necessaris com són els plecs de clàusules administratives particulars i informació essencial sobre el procediment concret, com els terminis de presentació o l'estat de situació de l'expedient. Així mateix, s'informa sobre les dades de contacte amb l’Ajuntament per poder ampliar informació.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40