Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Sessió de constitució de la comissió del POUM
Sessió de constitució de la comissió del POUM

Es constitueix la comissió per a la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM)

Dimarts 26 de juliol de 2011

La Sala de les Golfes de Ca l’Alberola va acollir ahir dilluns, 25 de juliol, la sessió de constitució de la comissió municipal que durant aquest mandat impulsarà la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Aquest òrgan està format per diversos membres dels grups polítics municipals (PSC, CiU, L’Altraveu i PP) i també per tècnics municipals.

En aquesta primera reunió, es va fer una explicació general de les tasques engegades durant l’anterior mandat vinculades amb la revisió del planejament. També es va tractar el procediment que seguirà l’Ajuntament per a l’adjudicació de les tasques de consultoria i assistència tècnica per al a redacció de la fase d’avanç de la revisió del POUM.

Així mateix també es va fer una presentació de la plataforma Urbanet, un nou entorn de consulta actualitzada sobre plànol del planejament urbanístic i de la normativa associada. Aquesta nova aplicació, que es posarà en marxa el mes de setembre, serà accessible des de l’apartat de planejament del portal web municipal.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40