Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Gos
Gos

La Policia Local realitza 164 controls sobre l’ordenança de tinença d’animals de companyia

Dimecres 6 de juliol de 2011

El 79,5% de les 39 infraccions detectades es deuen al fet que el propietari no ha complert amb l’obligació de censar el gos

La Policia Local de Castellar del Vallès ha dut a terme entre els dies 20 de juny i 1 de juliol una campanya amb l’objectiu de comprovar si els propietaris d’animals domèstics compleixen l’Ordenança reguladora de la Tinença d’Animals Domèstics i les normes relatives a la presència de gossos a la via pública.

Durant aquests dies, els agents han realitzat 164 controls, 39 dels quals han donat inici a un expedient sancionador per l’incompliment de l’ordenança. La majoria de les infraccions detectades, un total de 31, el que equival al 79,5%, s’han produït per no portar no estava censat, mentre que el 20,5% restant correspon a altres tipus d’infraccions. Així, 6 de les denúncies (el 15,4%) s’han fet contra amos de gossos que portaven els seus animals deslligats, mentre que també se n’ha produït una per detectar un gos embrutant la via pública i una altra per dur el gos sense xip, el que suposa el 2,6% del total de les denúncies en ambdós casos.

En els cas dels animals no censats, ara els propietaris tenen 15 dies per esmenar la infracció per tal de reduir o aturar la sanció. Durant tot l’any la Policia realitza controls periòdics sobre l’Ordenança reguladora de la Tinença d’Animals Domèstics, mentre que una vegada a l’any es porta a terme aquesta campanya intensiva.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40