Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El grup Moments actuarà divendres, a les 21.30 h, als Jardins del Palau Tolrà
El grup Moments actuarà divendres, a les 21.30 h, als Jardins del Palau Tolrà

Una projecció de cinema, una audició de sardanes i dos concerts, propostes de les Nits d’Estiu per a aquesta setmana

Dimarts 5 de juliol de 2011

La projecció del film El discurs del rei obrirà avui al vespre les propostes d’aquesta setmana emmarcades dins les Nits d’Estiu, que inclouen una audició de sardanes que tindrà lloc dijous i els concerts de Moments i de la Sant Andreu Jazz Band, divendres i dissabte respectivament.

El drama històric El discurs del rei, que es podrà veure avui a les 21 hores a l’Auditori Municipal Miquel Pont, estrenarà el cicle de cinema organitzat per l’entitat Club Cinema Castellar Vallès que tindrà lloc tots els dimarts del mes de juliol. El multipremiat film, dirigit per Tom Hooper, es basa en la història real del rei Jordi VI d’Anglaterra, afectat per un angoixant tartamudeig.

D’altra banda, la Cobla Sant Jordi, que dijous actuarà a les 21.30 hores a la plaça del Mercat, conrea tots els àmbits del repertori propi de la cobla, tot i que des de la seva fundació, l’any 1983 a Barcelona, ha manifestat la voluntat d’atendre específicament la música de concert, amb la programació d’obres de referència, obres oblidades i música de nova creació. Tomàs Grau assumeix des del passat mes de gener la direcció de la formació, que té una discografia que comprèn fins a una seixantena d’enregistraments. L’últim, de 2011, es titula Confluències, i és un doble CD destinat a difondre algunes de les obres recents escrites per a cobla.

A més, els concerts als Jardins del Palau Tolrà tornaran a ser presents aquesta setmana. Divendres, 8 de juliol, el grup Moments presentarà la gira del seu disc 7 colors en format elèctric. L’actuació començarà a les 21.30 hores i permetrà als assistents gaudir de la música d’aquesta formació que va néixer a finals de 2009 com un projecte acústic. Des d’aleshores, el grup ha anat creixent introduint nous músics amb nous instruments, nous estils i nous temes, fins a formar la gran família que és ara: 7 músics amb 7 estils diferents que donen 7 colors a un repertori de temes pop-rock amb pinzellades de folk i country.

L’endemà, 9 de juliol, la Sant Andreu Jazz Band, la Big Band més jove d’Europa, serà l’encarregada d’actuar als Jardins del Palau Tolrà a les 21.30 hores. Formada per joves d’entre 8 i 23 anys, la formació, nascuda l’any 2006 a l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, interpretarà a Castellar temes de dixieland, New Orleans i swing de compositors com Count Basie, Johnny Hodges, Benny Carter, Louis Armstrong i Duke Ellington.

També cal recordar que demà dimecres, 6 de juliol, a partir de les 21.30 hores, tindrà lloc la segona sessió del curs de salsa i roda cubana, que ofereix des de dimecres passat i durant tots els dimecres de juliol el grup de Ball Lluna a la plaça de Catalunya.

Podeu consultar més informació sobre aquests actes i tots els inclosos en la programació de les Nits d’Estiu a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40