Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

LACTUAL.cat ha atret 2.000 lectors el primer mes
LACTUAL.cat ha atret 2.000 lectors el primer mes

Castellar participa amb diverses activitats a la Marató de TV3 per les lesions medul·lars i cerebrals adquirides

Dimecres 15 de desembre de 2010

Plaça Calissó
A partir de les 11 del matí, i fins a les 18 hores, la pl. Calissó acollirà diverses activitats. Les exhibicions de Ball de Bastons i Ball de Gitanes, a les 11 i a les 13 hores respectivament, la 5a Mostra de Caganers durant tot el matí, un taller de fabricació de pins, d’11 a 14 h, i exhibicions de Bicitrial a les 12 i a les 18 hores seran les propostes programades.

Plaça de la Fàbrica Nova
La plaça acollirà la 5a i 6a jornada de la lliga social junior de bitlles, que enfrontarà entre les 10 i les 14 hores els equips del CB Castellar i el CB Roquerols.

Pistes de tennis
Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre, les pistes de tennis del carrer de Sant Feliu acolliran torneigs solidaris de tennis i de pàdel. Diumenge al matí, a més, s’han previst diversos jocs per a infants.

Sala de Petit Format
Els alumnes d’Espaiart oferiran tres sessions, a les 12, 17 i 18.30 hores, en què tocaran els seus instruments en duos, trios i quartets. Es presentaran les noves activitats d’aquest curs (la Banda de vent de l’escola i el Combo) i es podrà veure l’obra de teatre Malson abans de Nadal, adaptada pels alumnes de l’escola.

Local Associació Veïns Can Font i Ca n’Avellaneda
Un partit de futbol entre pares i fills a les 12 hores, l’enlairament de globus amb desitjos a les 13 hores, un dinar popular a les 14 hores i un quinto solidari a les 18 hores són les activitats programades.

El Nou Espai
Els alumnes d’El Nou Espai, situat al Passeig, 41, oferiran massatges terapèutics de 10 a 14 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40