Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El curs es portarà a terme a la sala Xavier Caba de El Mirador
El curs es portarà a terme a la sala Xavier Caba de El Mirador

L’Ajuntament organitza un curs de català adreçat a auxiliars de geriatria i a persones que estiguin fent atenció domiciliària

Dijous 11 de novembre de 2010

Les inscripcions es podran formalitzar a la Regidoria de Nova Ciutadania del 15 de novembre al 10 de desembre

L’Ajuntament de Castellar del Vallès, a través de la Regidoria de Nova Ciutadania i amb la col•laboració del Servei Local de Català de la vila, ha organitzat un curs de nivell bàsic de català adreçat a auxiliars de geriatria i a persones que estiguin fent atenció domiciliària.

Amb aquest curs, que també pot interessar totes aquelles persones que entenen poc el català o que no el parlen i que busquen feina en aquest sector, es pretén facilitar formació bàsica de català per millorar la competència lingüística del personal que treballa en el servei d’atenció a les persones.

Així, entre d’altres, es facilitarà als assistents vocabulari bàsic referit a la higiene, la farmaciola, els medicaments i els estris per a la seguretat, a més d’un recull de frases habituals.

Les persones interessades podran obtenir més informació i podran formalitzar les seves inscripcions per a aquest curs del 15 de novembre al 10 de desembre a la Regidoria de Nova Ciutadania (c. de Portugal, 2D, telèfon 93 714 40 40), de 9.30 a 13.00 hores.

El curs, que porta per títol “Qüestions de salut: una dosi de català”, començarà el proper 13 de desembre i tindrà lloc tots els dilluns i dimecres, fins al 14 de març, a la Sala Xavier Caba de El Mirador. La direcció del curs anirà a càrrec del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40