Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'Escola de Música ha iniciat aquesta setmana el curs 2010-2011
L'Escola de Música ha iniciat aquesta setmana el curs 2010-2011

L’Escola de Música inicia el nou curs amb 243 alumnes i diversos espais remodelats

Dijous 16 de setembre de 2010

El centre, que ha estrenat una pissarra digital, treu a la venda el DVD del concert del 20è aniversari, enregistrat pels alumnes el passat mes de juny

L’Escola Municipal de Música Torre Balada ha iniciat el nou curs 2010-2011 amb un total de 243 alumnes. Entre les principals novetats, el centre ha millorat alguns dels seus espais, després que s’hi hagin realitzat diverses millores acústiques, ha instal·lat una pissarra digital interactiva i ha tret a la venda el DVD del concert commemoratiu del 20è aniversari.

Millores acústiques

Els treballs de millora de l’edifici, que han suposat una inversió de 6.700 euros finançats pel Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local han permès tapiar tres portes amb l’objectiu de millorar l’aïllament sonor d’un total de sis aules situades a la planta baixa del centre. A més, s’han instal·lat unes portes acústiques i un paviment de goma a l’aula de percussió.  

Una altra de les novetats del nou curs ha estat la instal·lació d’una pissarra digital interactiva que permetrà que el centre pugui treballar continguts musicals en format digital. La pissarra és tàctil i permet actuar directament sobre la superfície de projecció, la qual cosa possibilita que els professors puguin fer classes més dinàmiques amb suports visuals.  

D’altra banda, l’Escola de Música ha tret a la venda el DVD del concert del 20è aniversari del centre, que es va enregistrar el passat mes de juny a l’Auditori Municipal Miquel Pont. Aquesta producció audiovisual, que es pot reservar durant tot el mes de setembre, té un preu de 10 euros i consta de la interpretació de diferents temes del musical Mamma Mia, a càrrec dels alumnes de totes les disciplines de l’Escola. Així, el concert va comptar amb les actuacions dels combos de modern, l’orquestra de corda, l’orquestra de vent, les corals i el cor de cambra.

Diversos nivells

Pel que fa als diferents nivells que ofereix l’Escola de Música, el primer esglaó és el de Sensibilització Musical, per a infants de 4 a 5 anys, seguit del d’Iniciació, adreçat a alumnat de 6 a 7 anys. Pels majors de 8 anys hi ha el Nivell Elemental, que inclou quatre cursos de llenguatge musical, cant coral, instrument, orquestra i grups de cambra i instrumentals. Una vegada superat aquest nivell, el centre imparteix el Nivell Avançat i el Llenguatge Modern.

L’Escola de Música ofereix classes de violí, violoncel, piano, guitarra, flauta travessera, clarinet, saxofon, trompeta, cant, bateria, baix elèctric i guitarra elèctrica. Torre Balada també imparteix continguts adreçats a la població adulta, als quals s’han inscrit una vintena d’alumnes.

La matrícula continua oberta, al mateix centre, fins la setmana que ve, però només podran haver inscripcions noves per als nivells que tinguin alguna vacant.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40