Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'exposició "Cultures del Canvi" es podrà veure a El Mirador fins al 30 de setembre
L'exposició "Cultures del Canvi" es podrà veure a El Mirador fins al 30 de setembre

El Mirador acull les exposicions “Cultures del canvi” i “Dones i oficis de Castellar del Vallès” fins al 30 de setembre

Divendres 10 de setembre de 2010

El Mirador Centre de Coneixement va obrir ahir al públic les exposicions “Cultures del canvi: àtoms socials i vides electròniques” i “Dones i oficis de Castellar del Vallès: una mirada a través del temps, que es podran visitar fins al proper dijous dia 30 de setembre.

“Cultures del canvi”, una proposta organitzada conjuntament amb el Centre d’Arts Santa Mònica de la Generalitat de Catalunya, aplega deu projectes de referència internacional en el marc de creuament de la ciència, la tecnologia i l’art. L’exposició consisteix principalment en projeccions i material audiovisual, acompanyats de material divers que es pot consultar a través d’un ordinador. Tracta sobre la significació social i cultural de l’encreuament del potencial d’emmagatzemar i processar informació present en les TIC, amb el potencial per transformar aquesta gran quantitat d’informació en coneixement de qualitat gràcies a les ciències de la complexitat. El públic podrà veure diferents treballs provinents d’institucions acadèmiques i centres de recerca de referència de diferents parts del món, i d’altres realitzats per artistes amb una llarga experiència en els àmbits científic o tecnològic. La mostra es troba situada a l’espai polivalent de la planta 0 de l’edifici.

D’altra banda, l’exposició “Dones i oficis de Castellar del Vallès” pretén fer visibles les dones del municipi amb una mirada històrica, a partir de 83 fotografies que s’han agrupat en 10 plafons. Es tracta d’una iniciativa sorgida des de la Comissió d’Igualtat de la vila que dóna cabuda a dones de totes les edats i a les feines que han dut a terme durant el darrer segle. El material,  que està exposat a la sala polivalent Lluís Valls Areny, ha estat cedit per diverses dones de Castellar del Vallès que han volgut col·laborar amb aquest projecte que es va començar a gestar ja fa més d’un any.

Durant els dies de Festa Major (del 10 al 13 de setembre), ambdues exposicions es podran visitar d’11.30 a 13.30 hores i de 18 a 21 hores, mentre que a partir del 14 de setembre, i fins a l’últim dia del mes, l’horari de visita serà d’11 a 14 hores i de 17 a 19 hores.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40