Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L’Ajuntament demana al Ministeri de Foment que prorrogui l’exposició pública del Quart Cinturó fins a l’1 d’octubre

Dimarts 10 d'agost de 2010

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha dirigit una carta al Ministeri de Foment per sol·licitar la pròrroga del període d’exposició pública de l’estudi informatiu del tancament de l’autovia B-40 en el tram entre Terrassa i Granollers.

L’estudi es troba sotmès a exposició pública fins al proper dia 2 de setembre, per tal que les persones, institucions i administracions que ho creguin convenient puguin formular al·legacions sobre el projecte. L’Ajuntament, però, considera oportú que aquest període es prorrogui fins a l’1 d’octubre per tal de facilitar a particulars, entitats i consistori l’estudi i el coneixement adequat de l’expedient, tenint en compte que els 30 dies establerts inicialment corresponen al mes d’agost i coincideixen amb el període de més concentració de vacances.

El document, publicat al BOE el passat divendres 30 de juliol, estableix el traçat que el Govern de l’Estat proposa per als 34,7 quilòmetres de la B-40 que resten per construir. Tota la documentació es pot consultar als ajuntaments i administracions públiques dels municipis afectats.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40