Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ràdio Castellar
Ràdio Castellar

Ràdio Castellar presenta la programació d’estiu 2010

Divendres 25 de juny de 2010

Després de Sant Joan, Ràdio Castellar posa en marxa la programació d’estiu, que aquest any arrenca el dilluns 28 de juny i s’allargarà fins el diumenge 3 d’octubre. Durant aquest període la ràdio mantindrà les dues edicions de l’Informatiu els mesos de juliol i de setembre, a les 13:30h i a les 20h, i amb un parèntesi d’estiu pel que fa referència a l’espai d’opinió de La Tertúlia. També s’inclouran en format més refrescant els espais musicals de matí i tarda amb la corresponent agenda cultural cada hora.

El magazín Dotze, continuarà en antena durant l’estiu tot i que introduint canvis en els seus continguts com les seccions del Món Exòtic (fauna exòtica) o Entre fogons (ruta gastronòmica pels bars i restaurant de Castellar). A més, cal tenir en compte que a l’agost, el Dotze d’estiu oferirà una selecció dels millors moments de tota la temporada.

Com a novetat, els divendres de juliol es posarà en marxa un nou magazín adreçat als adolescents i joves de la població. Marina Catena i Víctor Cuervo conduiran La nit és nostra! de 21 a 23 hores amb continguts humorístics, música, ús de les xarxes socials i tertúlies protagonitzades per joves castellarencs.

Pel que respecta a la resta de programació de col·laboradors que es concentra a la franja nocturna i de cap de setmana, fa un parèntesi de vacances aquest estiu i per aquest motiu s’oferirà una selecció de programes emesos aquesta temporada 2009-2010 que ja s’acaba. La nova temporada s’iniciarà a principis d’octubre, després de la intensa programació especial prevista per Festa Major, i amb una fita en l’horitzó: l’any 2011 Ràdio Castellar complirà 30 anys.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40