Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Gos
Gos

L’Ajuntament impulsa una nova campanya per fomentar la identificació dels animals domèstics

Dijous 29 d'abril de 2010

L’Ajuntament de Castellar del Vallès engegarà la setmana vinent una nova campanya per fomentar el xipatge d’animals de companyia. La campanya, que un any més porta per títol Posa’m el xip, identifica’m i censa’m, té com a últim objectiu la possibilitat d’identificar les mascotes en cas de pèrdua o abandonament, a més d’incentivar els propietaris d’animals a complir la llei.

El consistori, amb la col·laboració de les clíniques veterinàries de la vila, oferirà fins al proper 30 de setembre unes bonificacions sobre els cost d’identificació dels animals. Així, el propietari només haurà de pagar 35 euros en lloc dels 50 euros que costaria xipar un animal en cas de no utilitzar el descompte. Cal recordar, d’altra banda, que el tràmit municipal de censar un animal domèstic és totalment gratuït.

A l’hora de xipar un animal domèstic, caldrà, doncs, presentar a qualsevol dels centres veterinaris del municipi (Bitxos Veterinària, Clínica Veterinària Esther i Clínica Veterinària Novavet), la butlleta que es podrà trobar a qualsevol de les clíniques veterinàries. Amb aquesta butlleta, els propietaris d’animals domèstics podran beneficiar-se del descompte de 15 euros.  

A 1 de gener de 2010, Castellar del Vallès comptava amb 2.814 animals domèstics, 192 més que al gener de 2009. D’aquests, 2.649 són gossos, 190 són gats i 2 són fures. Del total, el 66,95% (1.884 animals) portaven algun tipus d’identificació.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40