Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Joaquim Pujol, acompanyat de la família, de l'alcalde Ignasi Giménez,  la regidora de Gent Gran, Glòria Massagué, i del director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray.
Joaquim Pujol, acompanyat de la família, de l'alcalde Ignasi Giménez, la regidora de Gent Gran, Glòria Massagué, i del director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray.

Joaquim Pujol rep la Medalla Centenària del Departament d’Acció Social i Ciutadania

Divendres 11 de desembre de 2009

El castellarenc Joaquim Pujol va rebre ahir, 10 de desembre, la medalla centenària que atorga la Generalitat de Catalunya en reconeixement als 100 anys de vida. L’acte va tenir lloc a casa de l’homenatjat, i va comptar amb la presència de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, la regidora de Gent Gran, Glòria Massagué, i del director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray.

Pujol, que es trobava acompanyat per familiars i amics, es va mostrar molt content de rebre la medalla centenària, una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Joaquim Pujol va néixer el 5 de desembre de 1909. Gran aficionat a la natura, té dos fills, cinc néts i tres besnéts. Actualment, viu amb un dels seus fills.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40