Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Unes 250 persones van assistir a la recepció consistorial de les entitats
Unes 250 persones van assistir a la recepció consistorial de les entitats

La recepció consistorial a les entitats de la vila aplega unes 250 persones als jardins del Palau Tolrà

Divendres 11 de setembre de 2009

Prop de 200 persones van assistir ahir al vespre a la recepció consistorial a les entitats del municipi, un acte que és un preludi a les més de 100 activitats que conformen la la Festa Major. Aquest és un esdeveniment que es feia a Castellar del Vallès per tercer any consecutiu, i que es fa amb l’objectiu  de reconèixer la tasca que efectuen de forma desinteressada les més de 100 associacions de què disposa la vila.

L’acte es va iniciar amb el parlament de l’alcalde, Ignasi Giménez, que va remarcar que “el món associatiu és el que dóna cohesió social, civil i institucional a una comunitat com Castellar del Valllès”. Giménez es va adreçar als representants de les entitats afirmant que “la nostra vila no seria el que és sense totes les persones que, com vosaltres, han pres d’opció de dedicar temps i esforços a la comunitat”.

L’alcalde també va fer referència als nous reptes de futur que s’hauran d’afrontar amb la participació de l’administració i de la societat civil. En aquest sentit, va explicar que “el projecte de la plaça Major molt aviat serà una realitat i haurem de ser capaços de treure’n el màxim rendiment”. Segons va explicar, les obres que s’estan completant a la plaça Major han de permetre la creació d’un centre de coneixement a l’edifici de la plaça Major, la recuperació de l’auditori i la transformació de l’antic mercat en un centre cívic. “Amb aquests tres elements, la nova plaça major recuperarà el paper de centre neuràlgic de Castellar que li correspon”.

Actuació de l’Escola Municipal de Música

L’acte es va amenitzar amb una actuació de diverses formacions d’alumnes de l’Escola Municipal de Música Torre Balada. En una primera part, un cor format per nou alumnes (Marta Brucart, Noemí Plana, Antonia Molero, Antonia Sáez, Noelia Gil, Natalia Pérez, Amanda Jiménez, Silvia Carrión i Olga Ney) van interpretar “Edelweis”, del musical Sonrisas y lágrimas, i l’esperitual negra “It’s me oh lord”. A la mitja part, la regidora de Cultura, Pepa Martínez, va lliurar el 1r premi del Concurs de Cartells de Festa Major 2009 a Carme Fernández, autora del cartell d’aquest any. A la segona part, un primer combo format per Luigi Costa (bateria), Toni Palau (piano), Toni Lorente (saxo) i Álvaro Burgos (baix) va oferir les seves versions de “Tryn’ to get the feeling again” (David Pomeranz), i “Río Frío” (Chux Loeb). El concert es va cloure amb un segon combo format per Carles Bernal (bateria), Toni Palau (piano), Gerard Sapés (guitarra), Gerard Rosell (baix) i Silvia Carrión (veu). La formació va interpretar “So lonely” (The Police), “Sweet home alabama” (Lynyrd Skynird) i “Day tripper” (The Beatles).

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40