Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La Policia Local realitza aquest juliol controls sobre l'ordenança de tinença d'animals de companyia

Dimarts 14 de juliol de 2009

La Policia Local de Castellar del Vallès realitzarà des d’aquesta setmana i fins a finals de juliol una campanya per tal de comprovar si els propietaris d'animals domèstics respecten l'Ordenança municipal sobre tinença d'animals de companyia. Els controls prioritzaran el compliment de la normativa relativa a la presència de gossos a la via pública.

En aquest sentit, s’observaran aspectes com ara si els animals van lligats, si estan identificats i duen el xip o si es recullen els seus excrements, entre d’altres qüestions. També es vetllarà pel compliment de la normativa de gossos potencialment periollosos.

Les inspeccions aniran a càrrec d’un agent de paisà que aixecarà acta quan es detectin infraccions. Quan així sigui, les sancions que es podran imposar aniran entre els 150 i els 400 euros, en funció de la infracció i també de si hi ha o no reincidència per part del propietari. En el cas de la identificació d’animals, es donarà al propietari un termini de 15 dies per poder censar-los i posar-los el xip.

La campanya es realitzarà en els llocs on hi ha més tendència a deslligar els animals. Així, es farà especial incidència en places i espais verds.

D’altra banda, la Policai Local està duent aquests dies una altra campanya, en aquest cas de controls d'alcoholèmia entre els conductors. Seguint les recomanacions del Servei Català de Trànsit, els controls es realitzen a primera hora del matí i a les hores de l’esmorzar.  La campanya s’allargarà fins al proper diumenge, 19 de juliol.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40