Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Lola Bou
Lola Bou

El cinema i la música, protagonistes de les Nits d’Estiu aquesta setmana

Dilluns 29 de juny de 2009

La projecció de la comèdia Mamma Mia i les actuacions de la Cobla Jovenívola de Sabadell, Manel i Lola Bou són les activitats previstes

La projecció de la pel·lícula Mamma Mia, l’actuació de la Cobla Jovenívola de Sabadell i els concerts de Manel i Lola Bou són les propostes programades per a aquesta setmana dins les Nits d’Estiu 2009.

La comèdia Mamma Mia, que es projectarà dimarts, 30 de juny, a la plaça de Catalunya a partir de les 21.30 hores, serà la primera de les pel·lícules que es podran veure durant les properes setmanes en el cicle de Cinema a la fresca. Es tracta de la versió cinematogràfica del popular musical del grup ABBA, i entre el repartiment del film es poden actors i actrius tan coneguts com Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard o Amanda Seyfried. Seyfried interpreta el personatge d’una jove que ha crescut en una petita illa grega, educada per una mare (Meryl Streep) rebel durant la seva joventut, que sempre s’ha negat a revelar a la seva filla la identitat del seu pare. Quan sembla que finalment la jove descobrirà qui és el seu pare, apareixen ni més ni menys que tres possibles candidats (Brosnan, Firth i Skarsgard).

D’altra banda, la Cobla Jovenívola de Sabadell serà dijous, 2 de juliol, a la plaça del Mercat. A les 21.30 hores començarà l’actuació d’aquesta coneguda Cobla, amb 25 d’anys d’activitat i unes 3.000 actuacions. La Cobla Jovenívola ha actuat al costat de les principals cobles del país i, entre les seves actuacions, cal destacar-ne les que han dut a terme al Palau de la Música de Barcelona, als Festivals de Música Pau Casals, al Vendrell, al Cicle de Música d’Estiu de Joventuts Musicals i a molts pobles de Catalunya, a més de també als Aplecs Internacionals d’Amsterdam, París, Zuric, Tolosa, Brusel·les i Florència.

Els Concerts al Palau Tolrà començaran divendres, 3 de juliol, amb l’actuació de Manel. El grup presentarà, a partir de les 21.30 hores, el seu primer disc, Els millors professors europeus, una col·lecció de dotze cançons. La proposta de Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé sorprèn tant per les lletres com per la manera d’arranjar les melodies. Entre els instruments utilitzats pel grup, es troben tant una secció de vents com un quartet de cordes, passant per ukeleles, bases electròniques, banjos i xiulets.

L’endemà, 4 de juliol, la música tornarà als Jardins al Palau Tolrà de la mà dels Instants eterns de Lola Bou, una proposta que ens porta als llocs més íntims i femenins de la poesia cantada. Es tracta d’una experiència emocional expressada amb la veu i envoltada d’eclecticisme musical i textos en valencià, anglès i castellà, que fusiona l’impacte i la intensitat d’un concert rock-pop-folck amb la delicadesa i fragilitat de la música d’autor.

Les Nits d’Estiu les organitzen l’Ajuntament de Castellar del Vallès, amb la col·laboració d’altres administracions com la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40