Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

estudi 2
estudi 2

Després de Sant Joan, a la ràdio arriba la programació d’Estiu 2009

Dijous 25 de juny de 2009

Com és habitual, el pas de Sant Joan marca l'inici de la programació d'estiu de la ràdio, que aquest any arrenca el dilluns 29 de juny i acabarà el diumenge 4 d'octubre.

El més destacat d'aquesta programació és el manteniment de les dues edicions de l'Informatiu els mesos de juliol i de setembre, a les 13:30h i a les 20h, i amb un parèntesi d'estiu pel que fa referència a l'espai d'opinió de La Tertúlia. També seran amb vosaltres en format més refrescant els espais musicals de matí i tarda amb la corresponent agenda cultural cada hora.

Pel que fa al magazín Dotze, us segueix acompanyant tot l'estiu. Al juliol, Carla Sanmartín seguirà al peu del canó, tot i que amb el Mingu Clasquerit de vacances. Aquest juliol el magazín sortejarà un interessant obsequi entre els seus oients, gentilesa d'Electrodomèstics Juárez Euronics. Ja a l'agost, el Dotze d'estiu oferirà una selecció dels millors moments de tota la temporada, i al setembre, serà en Carles Díaz qui agafarà el relleu del magazín estrella de l'emissora.

Pel que respecta a la resta de programació de col·laboradors que es concentra a la franja nocturna i de cap de setmana, fa un parèntesi de vacances aquest estiu i per aquest motiu us oferirem una selecció de programes emesos aquesta temporada 2008-2009 que ja s'acaba. La nova temporada s'iniciarà a principis d'octubre, després de la intensa programació especial prevista per Festa Major, i vindrà carregada de força novetats.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40