Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una imatge de 2008 de la Passada dels Tres Tombs
Una imatge de 2008 de la Passada dels Tres Tombs

La festa de Sant Antoni Abat arriba a Castellar aquest cap de setmana

Dijous 5 de març de 2009

Castellar viurà aquest cap de setmana la Festa dels Tres Tombs de Sant Antoni Abat, que organitza des de 1994 l’Associació Amics de Sant Antoni Abat i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. La festa està relacionada amb Sant Antoni Abat, patró dels animals i del gremi de traginers i carreters.

La festa s’iniciarà dissabte, 7 de març, amb el Ball de Sant Antoni Abat, amenitzat pel grup Sabor Latino, a la mitja part del qual tindrà lloc una exhibició eqüestre a càrrec de Juanjo Benítez. L’endemà, 8 de març, se celebrarà la tradicional passada de cavalleries i carruatges dels Tres Tombs, que començarà a les 12 hores al carrer del Solsonès, on entre les 9.30 i les 11.30 hi haurà un esmorzar a base de mongetes i botifarra per a tots els participants.

La passada, encapçalada per l’abanderada, Sílvia Muñoz, la capitana, Marina Muñoz i els cordonistes, Llorenç Mata i Sarai Parra, recorrerà els carrers de Barcelona, Àngel Guimerà, Prat de la Riba, Catalunya, Barcelona, Sant Esteve, Santiago Rusiñol, Ctra. de Sentmenat, Bonavista, Caldes, plaça Vella, Passeig Tolrà, General Boadella, Major, plaça Calissó, Ctra. de Sentmenat (de pujada i de baixada, fins a l’escola de les Dominiques) Passeig, Pare Borrell, Barcelona, Solsonès. Serà a l’alçada de la font de plaça Major on se celebrarà la benedicció dels animals, a càrrec de Mossèn Villarino.

Val a dir que enguany l’abanderada, Sílvia Muñoz, oferirà una degustació de coca i mistela a casa seva, al carrer de Sant Pere d’Ullastre, número 21.

L’any 2008 van participar a la Passada dels Tres Tombs de Castellar del Vallès 50 cavalls i uns 40 carruatges.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40