Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'hora Golfa del Conte torna divendres, 16 de gener, amb canvi d'emplaçament
L'Hora Golfa del Conte torna divendres, 16 de gener, amb canvi d'emplaçament

L'Hora Golfa del Conte torna divendres, 16 de gener, amb canvi d'emplaçament

Dijous 8 de gener de 2009

Abraça'm que tinc fred és el títol de la primera sessió de l'Hora Golfa del Conte de l'any 2009, que tindrà lloc el proper divendres 16 de gener, al bar Cali, situat a les galeries Califòrnia. Així, a partir d´ara, les sessions de l'Hora Golfa canvien d'emplaçament i se celebraran a la sala de no fumadors d'aquest local.

La primera sessió del 2009, amb l'hivern com a protagonista, tindrà lloc a les 21.30 hores, i s'hi podran escoltar diferents narracions que tindran el fred com a tema principal. Entre d'altres, es llegiran contes de l'autor rus Anton Txékhov, com Vanka i L'Estudiant, el Bromista, així com també narracions de Calders i poemes de Miquel Martí i Pol. La sessió estarà dirigida per Montse Gatell.

L'Hora del Conte Infantil, el 17 de gener a la Biblioteca

D'altra banda, els més menuts podran assistir l'endemà dissabte, 17 de gener, a una nova sessió de l'Hora del Conte Infantil. En aquesta ocasió, Mònica Mimó serà l'encarregada de posar la veu a diferents rondalles infantils, on els animals seran els principals protagonistes.

La sessió tindrà lloc a la Biblioteca Antoni Tort i començarà, com és habitual, a les 11 del matí. Per assistir a la sessió, els infants hauran d'arribar puntualment a l'acte, i hauran d'anar acompanyats d'un adult que se'n faci responsable.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40