Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ofrena dels reis
Ofrena dels reis

La cavalcada canvia el recorregut, que començarà i acabarà a l'Espai Tolrà

Dilluns 5 de gener de 2009

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a Castellar per repartir regals i il·lusió

Els nens i nenes de la vila podran seguir la tarda del 5 de gener els Reis Mags d'Orient pels carrers de Castellar. Com cada any, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran la vila en una cavalcada que, per 35è any consecutiu, ha organitzat el Grup Il·lusió, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellar.

Una de les novetats importants d'enguany és el canvi de recorregut, que per primera vegada començarà i acabarà a l'Espai Tolrà. Les carrosses iniciaran l'itinerari pel municipi a la zona dels Pedrissos a les 17:30 hores. Continuaran pel Passeig i els carrers del Dr. Pujol, avinguda de Sant Esteve, Santiago Rusiñol, ctra. de Sentmenat, passeig de Tolrà i Plaça Francesc Macià.  És en aquesta plaça on Melcior, Gaspar i Baltasar baixaran de les seves carrosses per adorar el Nen Jesús del Pessebre Vivent representat pel Moviment de Colònies i Esplai.

A continuació, els Reis continuaran el trajecte fins als jardins del Palau Tolrà, on seran rebuts per l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i els regidors del consistori. Ses Majestats rebran de mans de l'alcalde la clau de Castellar per tal que puguin entrar sense problemes a totes les cases del municipi. Després d'adreçar unes paraules a infants i adults, els Reis seguiran pels carrers de General Boadella, Major, plaça del Calissó, Passeig i Pedrissos, fins arribar a la plaça de la Fàbrica Nova, lloc on es donarà per finalitzada la Cavalcada 2009.

Enguany, Melcior, Gaspar  Baltasar preveuen repartir 1.000 quilos de caramels mentre passegin sobre les seves carrosses. Acompanyant-los hi haurà dues carrosses més: una de l'escola Dansa Parc, i una altra de l'Ambaixador, que durà al damunt les cartes dels nens i nenes de Castellar. La comitiva la completarà la banda de Majorettes que amenitzaran tot el recorregut, a més dels Amics de Sant Antoni Abat i l'Hípica Castellar, els camions d'empreses i els vehicles dels Bombers Voluntaris, la Policia Local i Ambulàncies Lafuente.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40