Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Tren de la bruixa
Tren de la bruixa

L'Espai Tolrà acull un parc de Nadal amb activitats esportives, tallers, jocs i una fira d'atraccions

Dimarts 23 de desembre de 2008

L'Espai Tolrà acull des del 22 de desembre i fins al 4 de gener un Parc de Nadal amb una variada oferta lúdica adreçada a infants de 3 a 12 anys i nois i noies a partir de 12 anys. L'equipament, dinamitzat per un equip de monitors, s'ha habilitat per a la pràctica interior de diferents esports, i compta amb una zona de tallers i jocs per als més menuts i un espai amb atraccions de fira.

Pel que fa als esports, la zona central de l'Espai Tolrà disposa d'una pista d´handbol i futbol sala, tres pistes de bàsquet, un racó amb futbolins i billars. A més, al recinte firal es pot practicar tennis taula, badminton, minitennis, hoquei i esport adaptat.

Un altre racó destacat del Parc de Nadal és la zona dedicada als tallers i jocs. En aquest espai hi ha una piscina de boles, un circuit de motrocitat i un altre de cotxes i motos, jocs gegants, i diferents racons de jocs de taula, pintura i manualitats, i contes cedits per la Biblioteca Antoni Tort. A més, també es porten a terme tallers de maquillatge, tatuatges i bijuteria.

L'horari del Parc de Nadal és de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores i dissabtes i diumenges, d'11 a 14 h i de 17 a 20.30 h. El dies 25 de desembre i 1 de gener el Parc estarà tancat al públic i el dia 26 de desembre tan sols estaran obertes les atraccions de la fira. El preu de l'entrada al recinte és de 2 euros, import que donarà dret a participar de totes les propostes lúdiques del Parc, a excepció de les atraccions de la fira, que s'hauran d'abonar a part.

Torna el cinema infantil i juvenil a la Sala Blava

D'altra banda, amb motiu de les festes nadalenques, la Regidoria de Cultura i Lleure ha programat un cicle de cinema a la Sala Blava de l'Espai Tolrà adreçat al públic infantil i juvenil. Les sessions tindran lloc el 27, 29 i 30 de desembre, i el 2 de gener, a les 6 de la tarda, i el preu de l'entrada serà de dos euros. Les pel·lícules d'animació digital i les comèdies musicals d'adolescents compartiran el protagonisme d'aquest minicicle.

Dissabte, 27 de desembre - 18 h
WALL.E, BATALLÓ DE NETEJA
Any: 2008
Durada: 103 minuts
País: Estats Units
Direcció: Andrew Stanton
Productora: Walt Disney Pictures / Pixar Animation Studios
Gènere: Animació. Ciència Ficció. Aventures.
Sinopsi: Es tracta d´una comèdia còsmica que ens situa a l'any 2700 en un planeta Terra devastat i sense vida, i que té com a  protagonista el robot Wall.E. Després de centenars d'anys realitzant en solitari el treball per al qual ha estat dissenyat -netejar la terra-, Wall.E descobreix una nova missió a la seva vida quan es troba amb un robot explorador anomenat EVE. Tots dos viatgen a través de la galàxia i desencadenen una de les més excitants i imaginatives comèdies d'aventures que s'han portat al cinema.

Dilluns, 29 de desembre - 18 h
CAMP ROCK
Any 2008. 100´. EUA. Direcció: Matthew Diamond. Repartiment: Joe Jonas, Demi Lovato, Alyson Stoner, Nick Jonas. Productora: Disney Channel.
Gènere: Comèdia musical d'adolescents
Sinopsi: Mitchie López (Demi Lovato) és una noia simpàtica que desitja poder entrar en un campament de música. La seva única opció és treballar a la cuina del campament, on un dia una estrella del pop atractiva anomenat Shane Gray (Joe Jonas) l'escolta com canta. En Shane només escolta com canta, però no veu, així que intenta descobrir qui és ella. Telefilm juvenil musical de l'estil de "High School Musical".

Dimarts, 30 de desembre - 18 h
KUNG-FU PANDA
Any 2008. 95'. EUA. Direcció: Mark Osborne i John Stevenson. Productora: Dreamworks Animation.
Gènere: Animació infantil. Comèdia d´arts marcials
Sinopsi: Po és un ós panda, que tot i ser molt mandrós, és un apassionat del Kung Fu, un passatemps que no encaixa gaire bé amb la seva feina al restaurant familiar. Per poder salvar la vall on viuen, Po s'haurà de concentrar en el kung fu i estudiar arts marcials amb els seus ídols, els Cinc Furiosos: Tigre; Grua; Pregadéu, Vibra i Mico, sota el lideratge del mestre Shifu.

Divendres, 2 de gener - 18 h
HIGH SCHOOL MUSICAL 3
Any 2008. 100´. EUA. Direcció: Kenny Ortega. Repartiment: Zac Efron, Vanessa Anne-Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu. Productora: Walt Disney Pictures
Gènere: Comèdia musical d´adolescents.
Sinopsi: Tercera part d´aquest musical popular de Disney creat per a la televisió. Troy (Zac Efron) i Gabriella (Vanessa Hudgens), alumnes del darrer curs, s´enfronten a la perspectiva de la separació, ja que ambdós emprendran camins diferents a la universitat. Amb l´ajut de la resta dels Wildcats, realitzen un musical elaborat de primavera que reflecteix les seves experiències, les seves esperances i les seves inquietuds pel futur.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40