Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Castellar dóna el tret de sortida a les festes amb la posada en marxa dels llums de Nadal

Dimarts 9 de desembre de 2008

L´enllumenat nadalenc es va posar en marxa dissabte coincidint amb la inauguració de l'exposició de Pessebres a la Capella de Montserrat.

Castellar del Vallès va donar dissabte, 6 de desembre el tret de sortida a les festes de Nadal d'enguany. La posada en marxa de l'enllumenat nadalenc de la vila, coincidint amb la inauguració de l'exposició de pessebres a la Capella de Montserrat, va ser la primera de les activitats que tindran lloc al municipi durant aquestes festes.

Així, en total, la vila comptarà amb 143 punts de llum, que es repartiran entre 21 carrers del nucli urbà i les urbanitzacions del terme municipal. La il·luminació, que s´acabarà d´instal·lar durant aquesta setmana, funcionarà tots els dies fins al 5 de gener, des de la posta de sol fins a les 12 de la nit, excepte els dies 25 i 31 de desembre, que es mantindrà encesa fins a les 3 de la matinada.

Cal assenyalar que, des de fa alguns anys, l'Ajuntament ha apostat per la il·luminació de baix consum, que suposa un estalvi energètic important i, per tant, una menor contaminació lumínica.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40