Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El concert familiar "Història del Soldat" tanca diumenge la Temporada Estable de Teatre i Música d'aquesta tardor

Divendres 5 de desembre de 2008

El concert familiar Història del Soldat, a càrrec del Grup Eklecson, tancarà diumenge vinent, 7 de desembre, la Temporada Estable de Teatre i Música de tardor d'enguany. La proposta es podrà veure a la Sala Blava de l'Espai Tolrà a partir de les 12 del migdia.

Diversos professionals, entre ells alguns castellarencs, participaran en l'espectacle, un muntatge que recupera la música del compositor Igor Stravinsky. Sota la direcció musical de Carles Miró i la direcció escènica i dramatúrgica de Martí Torras, el Grup Eklecson posarà la música a un text de Charles Ferdinand Ramuz traduït per Miquel Desclot. L'espectacle compta amb la participació de Martí Torras, creador de la pintura en escena, d'Albert Ausellé com a narrador del soldat i de Joan Mª Segura com a narrador del diable.

L'espectacle, segons que ha explicat Miró, "té un aire folclòric de fons i modern de projecció, on els colors, els timbres i els patrons rítmics assoleixen el més alt nivell de transformació, sense oblidar que pertanyen a una tradició, i deixen la indiferència en el darrer lloc de la cadena de sensacions". En definitiva, un espectacle que de ben segur agradarà a petits i grans.

El preu de l'entrada general és de 6 euros, mentre que joves i majors de 65 anys hauran de pagar 3 euros. Les entrades anticipades es poden adquirir trucant a la Regidoria de Cultura, (casa Massaveu, carrer de l'Església, s/n), al telèfon 93 714 44 35, de 17 a 20 hores de dimarts a dijous, o bé anant-hi personalment.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40