Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Cartell guanyador del concurs de 2009
Cartell guanyador del concurs de 2009

Bases del Concurs de cartells de la Festa Major 2010

L’Ajuntament de Castellar del Vallès, en el procés de preparació de la Festa Major 2010, convoca el concurs de cartells per anunciar-la, d’acord amb les següents bases:

 

1. L’objecte del concurs és seleccionar el cartell per anunciar la Festa Major de l’any 2010.

 

2. Hi poden participar artistes visuals i dissenyadors gràfics, siguin estudiants o professionals.

 

3. Les obres presentades han de ser originals i inèdites. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quadricromia. Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi. No s'admetran tintes metal·litzades o fluorescents, ni relleus i volums enganxats.

4. El cartell ha d’incorporar la marca del Municipi, la llegenda “Festa Major de Castellar del Vallès 2010”, i les dates 10, 11, 12 i 13 de setembre.

5. El format dels cartells serà de 59’4 cm d'ample x 42 cm d'alt. S’ha de fer en format vertical. Les propostes s’hauran de presentar en un suport rígid DIN A2. Si el cartell inclou una imatge fotogràfica, caldrà adjuntar-hi la diapositiva original de qualitat. L'autor/a n'haurà de lliurar també una còpia en suport informàtic i amb la resolució adequada per a la seva impressió (CMYK - 300 dpi).

6. L’autor/a es compromet, si s’escau, a fer les adaptacions que calguin.

7. Les obres han d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb un pseudònim, que també haurà de constar a l’anvers del cartell i a l’interior del sobre juntament  amb el nom i cognoms de l’autor, l’adreça i el telèfon, el currículum vitae i la documentació acreditativa. Els autors/es podran signar les seves obres una vegada conegut el veredicte del jurat.

8. El jurat estarà compost per un tècnic de cultura i un altre de disseny, un professional d’impremta i dos membres de la Comissió de festes.

9. S’atorgarà un únic premi de 750 € per al cartell guanyador. El jurat podrà declarar el premi desert si ho estima oportú.

10. El jurat farà una primera preselecció, tot descartant els treballs que no compleixin qualsevol punt de les bases. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

11. El jurat tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats.

12. La persona guanyadora rebrà un import brut de 750 €, d’aquesta quantitat es practicarà la retenció legalment establerta. El nom del guanyador/a figurarà en el programa de la Festa Major.

13. El cartell guanyador quedarà en poder de l’Ajuntament, el qual es reserva tots els drets de reproducció, ús i divulgació com a cartell i programa de la Festa Major de 2010.

14. El cartell guanyador i tots els que hagin entrat a concurs, podran ser exposats durant el dies de Festa Major. Un cop finalitzada l’exposició, els originals s’hauran de retirar del 16 al 30 de setembre de 2010. Els cartells no retirats passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i en podrà fer l’ús que estimi convenient.

15. Els originals s’hauran de lliurar al SAC (Palau Tolrà), de dilluns a dijous de 8.30 a 17 h, divendres de 8.30 a 16 h i dissabtes de 9 a 13 hores. La data final per a la presentació de propostes serà el 28 de maig de 2010, a les 15 h.

16. El jurat es reunirà el dia 31 de maig a les 14 hores. El veredicte es donarà a conèixer en la pàgina web de l’Ajuntament i en l’Actual de l'11 de juny. El lliurament del premi es farà en el marc dels actes de Festa Major 2010.

17. El fet de prendre part en aquest concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

18. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases si ho exigís una causa justificada.

Actes celebrats

Diumenge 12 de setembre de 2010Dissabte 11 de setembre de 2010
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40