Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una edició anterior de Firart
Una edició anterior de Firart

Firart 2010

Del 17 d'abril al 18 d'abril de 2010

D'11 a 14 h i de 17 a 20 h

La mostra biennal d'art castellarenc celebra la seva 13a edició acollint l'obra de més de 40 artistes del nostre municipi. A Firart hi tenen cabuda totes les arts plàstiques: des de les disciplines clàssiques com la pintura, l’escultura, el dibuix, fins a les noves tendències com el videoart o el còmic, passant per la fotografia, la ceràmica, el tapís, el gravat o la il·lustració.

Aquesta serà la 3a edició del Firart que inclou una exposició monogràfica dedicada a la trajectòria d'un artista del nostre municipi. Enguany l'exposició monogràfica es dedica al dibuixant, pintor i il·lustrador castellarenc Joan Mundet, sota el títol de Drawing Blues.

El Centre Excursionista també celebra, coincidint amb el Firart, el 25è aniversari de la convocatòria del concurs anual de fotografia en color. Per aquest motiu, la secció de fotografia del Centre Excursionista exposarà les millors fotografies d'aquest concurs.

Com a la darrera edició, Firart continua amb un Espai Jove on hi poden participar artistes i col·lectius de Castellar i d’altres poblacions del Vallès. Aquest ESPAI JOVE neix amb la voluntat que aquest pugui ser un lloc per donar-se a conèixer, però especialment un espai d’intercanvi d’experiències en qualsevol disciplina artística entre joves amb estudis artístics.

I, finalment, els artistes més atrevits tenen convocat el 5è Concurs de Pintura Ràpida, que tindrà lloc el diumenge dia 18 d'abril al matí i que omplirà de pintors els carrers del nostre municipi.

Actes celebrats

Diumenge 18 d'abril de 2010
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40