Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Clownqueteo
Clownqueteo

Cafèclow

Del 19 de març al 29 de març de 2009

Cafèclown consisteix en un seguit d'espectacles destinats (inicialment) als adults a l'estil del cafè-teatre. L'objectiu d'aquestes sessions és doble, per una banda que esdevingui un lloc de trobada i intercanvi d'experiències per als professionals; i d’altra banda que serveixi per anar introduint l'espectacle de pallassos per a adults que òbviament és una vessant important del gènere. El fet que sigui una activitat nocturna, molt informal i divertida, fa que sigui una de les propostes més exitoses de la Setmana del Pallasso.

El cafè-teatre, el cabaret, és un gènere molt atractiu que reuneix l'espectacle i l'espectador en una actitud distesa i molt desinhibida que genera el clima necessari perquè el clown aboqui tot el seu arsenal d'humor i sigui assimilat amb la màxima receptivitat del públic. La connexió entre actor i espectador és total.

Aquest any hem hagut de prescindir de l'envelat tradicional i optem per un espai més sòlid, segur i econòmic com és la Sala Blava.

S'ha fixat un preu d'entrada de 2 euros per persona, que inclou la primera consumició de la nit. Com és habitual, en aquestes sessions hi ha servei de bar.

Actes celebrats

Dissabte 28 de març de 2009Divendres 27 de març de 2009
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40