Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Projectes de cooperació

La "Maison de la femme" un centre per a la formació transformadora de la dona

Estat | Finalitzat
Data d'aprovació | 21/12/2021

Dades bàsiques:

Beneficiari: dones de zones rurals del Camerun
Ubicació: Camerun
Aportació de l’Ajuntament: 10.320,00 €
Entitat executora: Agermanament sense Fronteres
 
Sinopsi:

L'actuació que proposen s'emmarca dins el Programa de suport a les dones «PAEF» (Programme Activites Économiques des Femmes).


A partir de l'objectiu general d'aconseguir que la dona sigui un actor en el desenvolupament de les societats rurals en condicions d'igualtat amb l'home. Els dos objectius específics a Camerun fan referència a la formació com a eina principal per aquest empoderament de la dona i a la inversió en recursos que la incorporin al món del treball de l'agricultura autòctona rural. D'aquesta manera es vol generar un major empoderament de les dones com a agent de canvi social.

La intervenció ha permès que la «Maison de la femme», esdevingui el centre de formació de referència a la zona, on les dones, en fer-lo seu, disposen de les eines per convertir una situació de discriminació clara en un factor d'igualtat. Per això, s'ha instal·lat el subministrament d'aigua a la «Maison de la femme» i a la UTM per identificar on es troben els corrents d'aigua subterrània, perforar els metres necessaris fins a trobar-la, construir un dipòsit en alçada que s'omplirà amb un motor i fer les canalitzacions necessàries.

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40