Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
Carregant
 

Directori

Préstec a domicili: La Biblioteca a casa

Què és?     
El Servei de Préstec a Domicili és un servei que ofereix la Biblioteca Antoni Tort per a persones grans o amb mobilitat reduïda.

En què consisteix?
En que totes aquelles persones amb problemes de mobilitat temporal o permanent (malalts crònics, persones en període de convalescència, amb discapacitats físiques, gent gran...), puguin tenir a casa material de la Biblioteca, en préstec, sense necessitat de ser elles les que es desplacin.
La Biblioteca els anirà a casa. Millor dit, un/a col·laborador/a farà de mitjancer/a entre la Biblioteca i les persones que es vulguin acollir a aquest tipus de préstec.

Quins tipus de documents es poden tenir en préstec a casa i quants?
Tots els documents que es presten habitualment: revistes, novel·les, biografies, llibres de cuina o bricolatge, CD, DVD, vídeos etc.
El nombre màxim de documents simultanis que es poden tenir en préstec són: 6 llibres + 3 revistes + 2 CD o cassets + 2 vídeos o DVD per un període d'un mes prorrogable per un període igual.

Què cal fer per accedir al servei?
Posar-vos en contacte amb la nostra Biblioteca per sol·licitar el servei, a través del telèfon, per correu electrònic, etc. Així, concertarem la visita amb un membre de l'equip de treball de la Biblioteca, per tal de poder fer el carnet de préstec (només cal presentar el DNI o el passaport), i conèixer els vostres interessos i necessitats.
Un cop es té el carnet es pot accedir al conjunt del fons documental de la nostra Biblioteca. Una vegada sol·licitat el servei i triat el material, un/a col·laborador/a el portarà al domicili de la persona que l'ha sol·licitat. I amb una cita telefònica prèvia, el/la col·laborador/a  anirà a recollir els documents i portar-ne de nous.

Amb qui s’ha de contactar?
Amb el personal que treballa a la Biblioteca Antoni Tort de Castellar del Vallès.
No dubteu de fer-nos els suggeriments que cregueu necessaris, ni deixeu de manifestar-nos les vostres preferències.

  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40