Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional de la campanya.
Imatge promocional de la campanya.

Bases de la VI gimcana A l'abril cada paraula val per mil!

El Servei Local de Català (SLC) de Castellar del Vallès, Comerç Castellar, l’Ajuntament de Castellar i la Diputació de Barcelona organitzen un any més el joc lingüístic A l’abril cada paraula val per mil, que consisteix a respondre l'endevinalla que es pot trobar en els cartells dels establiments de la vila que col·laboren en la campanya.

Aquestes en són les bases:

PRESENTACIÓ

Aquesta campanya lingüística i comercial té com a objectiu dinamitzar els establiments de proximitat de Castellar del Vallès a través de la llengua, d’una manera divertida, senzilla i lúdica, amb la col·laboració del Servei Local de Català, l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

QUI HI POT PARTICIPAR?

Hi pot participar qualsevol client dels establiments inscrits a la campanya.

COM HI PUC PARTICIPAR?

La participació és gratuïta. Has d’emplenar la butlleta “A l’abril cada paraula val per mil!”, que trobaràs a qualsevol dels establiments que col·laboren en la campanya.

Els establiments estaran identificats amb un cartell amb l’endevinalla al seu aparador. Consulta'ls clicant aquí.

Només seran vàlides les butlletes amb totes les dades emplenades: nom i cognoms, telèfon de contacte, resposta de l’endevinalla en català i nom de l’establiment on l’has vista.

ON DIPOSITO LA BUTLLETA?

A l’urna que trobaràs a cadascun dels establiments col·laboradors en la campanya.

FINS QUAN HI PUC PARTICIPAR?

La campanya tindrà lloc de l’1 al 23 d’abril.

QUÈ PUC GUANYAR?

Es farà un sorteig de tres premis. Cada premi consistirà en vals de compra valorats en 50 € i seran vàlids fins al 31 de juliol de 2023.

Els vals seran bescanviables a qualsevol dels establiments que col·laboren a la campanya. Si l'import de la compra és inferior al valor dels vals, l’establiment no us retornarà el canvi en euros.

QUAN I COM ES FARÀ EL SORTEIG?

El dimarts 25 d’abril de 2023, en un acte públic a El Mirador, a les 12 h, s’extrauran tres butlletes a l’atzar. Seguidament, l’organització telefonarà a les tres persones guanyadores. Si alguna de les persones de les butlletes extretes no respon a la primera trucada es faran dues trucades més consecutives. Si no es respon als tres intents, la butlleta se substituirà per una de nova, que s’extraurà també a l’atzar. No s’admetrà el contestador automàtic.

Les bases estan disponibles en la pàgina web i les xarxes socials dels ens organitzadors, així com als establiments participants. L’organització resoldrà qualsevol dubte o cas no previst per aquestes bases i farà un seguiment de la campanya. La participació en l’activitat comporta l’acceptació plena d’aquestes bases.

Actes celebrats

Dimarts 25 d'abril de 2023
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40