Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Juliol Jove

Del 2 de juliol al 18 de juliol

L'Ajuntament, a través de Castellar Jove, ofereix diverses activitats per a les nits de juliol d'enguany. D'una banda, els dimarts 2, 9 i 16 s'han organitzat sortides a l'Illa Fantasia, Port Aventura i el Tibidavo, respectivament. Els dimecres 3, 10 i 17 seran "de cine", amb la projecció de les pel·lícules de la saga El corredor del laberinto. Finalment, els dijous 4, 11 i 18 la plaça de Cal Calissó acollirà les actuacions dels monologuistes Edu Mutante, Txabi Franquesa i David Sas.

Tant les projeccions de cinema com els monòlegs són activitats gratuïtes. Per assistir a les sortides, els joves interessats hauran d’adreçar-se a la Regidoria de Joventut (c. Portugal, 2), de dilluns a divendres de 10 a 17.30 h, per recollir l’autorització que hauran de retornar, signada pel pare, mare o tutor/a, abans del dia 21 de juny. Cal tenir en compte que les places per a cadascuna de les propostes són limitades a 50 persones.

Val a dir que les sortides tenen un preu de 10, 30 i 23 euros, respectivament, i que el pagament s’abonarà el mateix dia de cadascuna de les sortides.

Actes celebrats

Dijous 18 de juliolDimecres 17 de juliolDimarts 16 de juliol
  • Envia
  • Comparteix
Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40