Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional de l'exposició.
Imatge promocional de l'exposició.

La desmesurada vida de Ramon Llull

Del 15 de novembre a l'11 de desembre de 2016

El 2016 és l’Any Ramon Llull, en què es recorden els 700 anys de la seva mort. Amb motiu d’aquesta commemoració, la Institució de les Lletres Catalanes ha creat una instal·lació itinerant que es posa a disposició de les biblioteques públiques de Catalunya i que serà a la Biblioteca Municipal Antoni Tort del 15 de novembre a l'11 de desembre.

La prioritat d’aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i que permeti una itinerància àgil, amb un sistema de transport econòmic i sense costos de muntatge per a les seus que la demanen. Aquesta vegada s’ha intentat mantenir aquestes premisses però a més buscar una estructura amb un disseny atractiu i pensat en funció al contingut que s’explica.

La mostra d’enguany combina dos elements diferents: una publicació gratuïta que la gent es pot endur en què s’expliquen els fets més destacats de l’obra i vida de Llull, i una estructura expositiva que mostra la importància de Llull en la posteritat i la seva connexió amb el món actual. L’estructura serveix com a suport de la publicació.

A Castellar, l'exposició es completarà amb una visita guiada i un concert.

Actes celebrats

Dijous 24 de novembre de 2016Dimarts 22 de novembre de 2016Dijous 17 de novembre de 2016

Notícies

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40