Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Jordi Gendra
Jordi Gendra

Divendres 17 de juliol de 2009

Música

Actuació de Jordi Gendra Jazz Quartet

Obres de Claude Bolling i estàndards del jazz

Jordi Gendra, acompanyat per Jordi Barceló al piano, Dimitri Skidanov al contrabaix i Aldo Caviglia a la bateria, forma el Jordi Gendra jazz quartet del qual podrem gaudir el proper divendres 17 de juliol als Jardins del Palau Tolrà.

Jordi Gendra comença la seva formació amb Claudi Arimany, de qui serà més tard estret col·laborador en els escenaris. Paral·lelament cursa estudis superiors en el CSMM de Barcelona. Ha rebut consells d’Alain Marion, Maxence Larrieu i Michel Moraguès; i molt especialment, valuoses indicacions de Jean-Pierre Rampal. Com a solista ha estat convidat per la Franz Liszt Chamber Orchestra de Budapest, Orquestra de Cambra Virtuosi di Praga, Orquestra de Cambra Txecoslovaca, I Musici Brucellensis, Orquestra de Cambra Nacional d’Andorra, Orquestra de Cambra de Lleida, Orquestra de Cambra Gonçal Comellas i la Barcelona Sinfonietta, entre d’altres; juntament amb solistes de la talla de János Rolla, el pianista Denis Pascal o Philippe Pierlot.

És flauta solista de la Orquestra de Cambra de Granollers i membre fundador del Grup Tactum. Condueix el programa “Capsa de Música” a Ràdio Nacional d’Andorra. En la seva faceta de productor musical és impulsor d’un segell discogràfic digital dedicat a la música electrònica. Acaba d’enregistrar amb el guitarrista David Sanz un CD amb obres de compositors catalans del segle XX per al segell La Mà de Guido.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | Jardins del Palau Tolrà

Programa | Concerts al Palau Tolrà 2009 i nits d'Estiu 2009

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40