Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Dissabte 23 de maig de 2009

Música

XVII Musicoral

Cançó catalana i d'arreu del món

La Coral Xiribec ha programat la XVIIena edició del Musicoral, en el qual intervindran la coral castellarenca Xiribec i la Societat Coral Il·lustració Artística, de Sant Quirze del Vallès. L’acte tindrà lloc a la Capella de Montserrat, tal i com ja es va fer l’any passat. Aquest nou espai  té molt bona acústica i permet un horari més flexible que quan es feia a l’Església de Sant Esteve, on l'acte s'havia d’adaptar a l’horari de les misses.

En total, hi haurà una seixantena de cantaires, 30 de la Coral Xiribec i 30 més de la Coral de Sant Quirze. El concert començarà amb el repertori de la Coral Xiribec, que inclourà quatre cançons de Francesc Vila, compositor de Castellbell i el Vilar, amb textos de Miquel Desclot. També interpretaran tres cançons d’arreu del món: africana, argentina i irlandesa.

La Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès interpretarà músicques tradicionals d’arreu del món, una peça del Llibre vermell de Montserrat, una ària de Händel adaptada per cor i alguna cançó de Serrat i La Trinca.

Com a cant comú, s'ha triat una peça tradicional catalana anomenada ‘El testament d’Amèlia’, harmonització d’Enric Morera, i també una tradicional ‘Cançó de Beure’ francesa del Renaixement.

L’entrada serà gratuïta i l'acte s’allargarà una hora.

Horari | 18:30

Destinataris | Públic general

Programa | Musicoral

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40