Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'una edició anterior de la Cavalcada dels Reis Mags.
Imatge d'una edició anterior de la Cavalcada dels Reis Mags.

Dijous 5 de gener de 2023

Proposta

Cavalcada dels Reis Mags

Recorregut: c. de Portugal, c. d’Alemanya, c. de Barcelona, av. de Sant Esteve, c. de Sant Pere Ullastre, pg. de Tolrà, General Boadella, Major, plaça Calissó, Ctra. Sentmenat, Passeig Tolrà, adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec a la zona esglaonada del pg. de la pl. Major i recepció institucional a la pl. d’El Mirador

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Castellar la vigília del 6 de gener per 49è any consecutiu de la mà del Grup Il·lusió.

Enguany, la cavalcada recupera el punt de sortida habitual i començarà l’itinerari al carrer de Portugal, a les sis de la tarda. En total, la Cavalcada inclourà set carrosses. D’una banda, les tres carrosses dels Reis Mags de l’Orient tornaran a lluir amb el decorat, mobiliari i visuals que es van renovar l’any 2018, després que sortís escollida la proposta del Grup Il·lusió en el procés de pressupostos participatius del municipi. A més de les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar, n’hi haurà una per a les Ambaixadores, que recolliran les cartes de “darrera hora”, una que tindrà forma de vaixell de vapor i una altra de camió de bombers. Acompanyant la comitiva, també hi seran els vehicles de l’ADF, els Bombers Voluntaris, la Policia Local i el servei d’ambulàncies.

Aquest any es repeteix l’experiència realitzada per primera vegada l’any passat d’introduir un tram del recorregut que es farà en silenci, com a mesura inclusiva que permeti integrar a la festa els adults i infants amb trastorns de l’espectre autista o amb dificultats per gestionar els ambients sorollosos i les aglomeracions. El tram indicat estarà situat a la plaça de Cal Calissó.

Un dels moments de més expectació serà el de l’adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec, que enguany arriba a la 35a edició, un cop els Reis arribin al passeig de la plaça Major. La Cavalcada finalitzarà a la plaça d’El Mirador amb l’entrega de les claus de totes les llars de Castellar a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Al davant de l’escenari hi haurà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, i els parlaments comptaran amb un intèrpret de la llengua de signes.

Horari | 18:00

Destinataris | Infància, públic general i famílies

Organitza | Grup Il·lusió i Ajuntament amb la col·laboració de: ADF, Bombers Voluntaris de Castellar i Colònies i Esplai Xiribec

Lloc | Inici al carrer de Portugal

Programa | Cicle Nadalenc 2022

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40