Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional de la proposta.
Imatge promocional de la proposta.

Dijous 22 d'abril de 2021

Projecció

Festival Popular de Poesia Catalana (1970-2021). Una celebració del Price dels Poetes

Quan el 25 d’abril de 1970 es va organitzar el Festival Popular de Poesia Catalana al Gran Price de Barcelona -un escenari de combats de boxa i lluita lliure de la ciutat- no es pensava pas que s’acabaria convertint en un esdeveniment poètic i polític tan important  per a la lluita per les llibertats en plena època franquista. Va aplegar 3.000 persones i va comptar amb la participació d’una setantena de poetes. Pere Portabella va dirigir el curtmetratge Poetes catalans (1970), que ens ha fet arribar un testimoni valuós del que ja és anomenat com a “Price dels Poetes” i que ens retorna les veus i la presència, entre altres, de Pere Quart, Salvador Espriu, Gabriel Ferrater i Joan Brossa.

Com un acte de memòria i de celebració del “Price dels Poetes”, dijous 22 d’abril de 2021 (20 h) i a l’Auditori Miquel Pont, en el marc de la diada de Sant Jordi, es projectarà a Castellar del Vallès el curtmetratge Poetes catalans de Pere Portabella. També, es farà un homenatge a aquell acte poètic i polític de la resistència antifranquista amb la lectura i recitació de textos a càrrec de Miquel Desclot, Agnès Hernández, Òscar Rocabert i Mònica Mimó.

Presenten l'acte: Jaume Clapés i Marina Antúnez.

Horari | 20:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Regidoria de Cultura, la Biblioteca Antoni Tort, l’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran i el Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Sant Jordi 2021

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40