Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge promocional de l'espectacle.
Imatge promocional de l'espectacle.

Dissabte 2 de febrer de 2019

Teatre

"Step UP"

Aupa Quartet

“AUPA: interjecció que s’utilitza per animar algú a aixecar-se o a aixecar alguna cosa.”

Aupa Quartet neix del Teatre de l’Òpera del Liceu de Barcelona quan quatre amics s’ajunten per aportar a la formació clàssica del quartet de corda un repertori nou i adaptat al panorama de la música actual. Sense renunciar a la música clàssica, es passegen per diferents ritmes del groove, el jazz, el rock o el latin, a través de composicions pròpies.

Step UP suposa un pas endavant a la trajectòria d’Aupa. Una breu història que parteix dels artistes que han influenciat el quartet i que arriba fins al present, representada en els temes del seu primer treball discogràfic: UP.

Taller “Modern Strings” - COMPLET

Abans del concert, Aupa Quartet oferirà un taller per tocar en grup i gaudir de la riquesa de les músiques de tradició oral. Tot, amb l’objectiu que els assistents es diverteixin amb la música. El taller s’adreça a instrumentistes de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix). Recomanat a partir de 9 anys (amb un nivell d’un 3r curs d’escola de música o llibre 2 del mètode Suzuki) i fins a músics professionals.

Inscripcions: acciomusicalcastellar@gmail.com o omplint el formulari que trobareu a www.castellarvalles.cat/tallermodernstrings. Preu del taller: 10 € (inclou entrada al concert).

Aupa Quartet són

Asier Suberbiola (violí)

Felipe Escalada (viola)

Pere Nolasc Plana (violí)

Uri Català (cello)

Durada aprox.

50 min

CRÍTIQUES

“Han fet d’un formació clàssica un instrument avantguardista amb el qual crear una música vitalista i alegre que aixeca el públic dels seus seients (...) Autodidactes i inconformistes, els membres d’Aupa Quartet fan un pas més amb els violins, la viola i el violoncel.”

Ana María Dávila (El Mundo)

Compra d’entrades i abonaments:

Horari | 20:30

Preu | 15 €; 12 € menors 25 anys, majors 65 anys o per compra anticipada a través www.auditoricastellar.cat. 10 €/entrada a partir de 10 entrades.

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre i música gener-maig 2019

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40