Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Cultura i lleure

Beth actuarà a l'Auditori Miquel Pont el proper 19 de març
Beth actuarà a l'Auditori Miquel Pont el proper 19 de març

Venda d'entrades i abonaments

VENDA D'ABONAMENTS: Els abonaments es podran adquirir a partir del 27 de desembre al Servei d'Atenció Ciutadana (SAC).

VENDA D'ENTRADES ANTICIPADES: Les entrades anticipades es podran comprar a partir del 10 de gener a través del sistema de TELENTRADA de Caixa Catalunya (on-line a través de la pàgina www.telentrades.com, o trucant al telèfon 902 10 12 12). Les entrades anticipades també es podran adquirir a través del SAC i a la taquilla de l’Auditori.

La reserva d'entrades per a l'obra Fuita, de la Cia. Entre Cametes, es pot fer trucant als següents telèfons: 654 936 170 - 617 350 151.

La reserva d'entrades per a l'obra Spa Mocions, de la Cia. de Rosa Fité, es pot fer trucant al telèfon 686 75 28 90.

Horaris:

Servei d’Atenció Ciutadana (SAC): de dilluns a dijous, de 8.30 a 19.00 h i divendres, de 8.30 a 15.00 h (del 27 al 30 de desembre, l'horari serà de 8.30 a 15 hores, i el dia 31 de desembre el SAC romandrà tancat)

Taquilla de l’Auditori: oberta una hora abans de cada espectacle

Observacions:

- Un cop començat l'espectacle no es permetrà l'entrada a la sala.

- Els organitzadors declinen tota responsabilitat si, per causes alienes a la seva voluntat, algun espectacle s'hagués de suspendre o canviar de dia. Si la suspensió fos definitiva, els organitzadors el substuirien per un altre de característiques similars, i serien vàlides les mateixes entrades.

- Per poder obtenir els descomptes, tant en els abonaments com en les entrades generals, serà imprescindible fer-ne la compra anticipadament, ja sigui a través del SAC o a través de Tel-Entrada. A la taquilla de l'Auditori, una hora abans de l'espectacle, únicament es vendran entrades generals sense cap mena de descompte.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40