Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació, Rubén Peñalver, donant la benvinguda als alumnes.
El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació, Rubén Peñalver, donant la benvinguda als alumnes.

Comença un curs de formació ocupacional d’introducció a la fabricació digital i al disseny 3D

Dilluns 21 d'octubre

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Innovació, Rubén Peñalver, ha donat la benvinguda aquest migdia als deu alumnes que han començat avui mateix un curs de formació ocupacional d’introducció a la fabricació digital i al disseny 3D.

El curs, de 90 hores de durada, és gratuït per a l’alumnat i es porta a terme al LAB Castellar, situat a l’últim pis d’El Mirador. L’objectiu és que l’alumnat adquireixi coneixements sobre el disseny digital, tant en 2D com en 3D, i sobre el funcionament i la utilització de tecnologies de fabricació digital (impressió 3D, tall làser i tall de vinil), per tal d’aprendre la manera d’obtenir peces, productes i prototips.

Així, entre d’altres continguts, la formació inclou aspectes relacionats amb el disseny 2D amb làser, el tall làser i el tall de vinil, la impressió al modelat, el disseny 3D amb Tinkercad o la capacitació 3D fff i Scan 3D. A més, caldrà fer un projecte final. Per participar en aquest curs només calia tenir coneixements d’informàtica a nivell d’usuari.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40