Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del concert de The Tyets, dissabte 7 de setembre, a la plaça de la Fàbrica Nova.
Imatge del concert de The Tyets, dissabte 7 de setembre, a la plaça de la Fàbrica Nova.

La Regidoria de Cultura fa el balanç de la Festa Major 2024

Dimarts 10 de setembre

La Festa Major de Castellar del Vallès va acabar ahir dilluns amb el tradicional Castell de Focs, que va posar el punt final “a cinc dies molt intensos en què el veïnat ha sortit massivament al carrer a participar de les activitats previstes”, segons assenyala la regidora de Cultura, Joana Borrego. La regidora ha destacat que “un any més s’ha demostrat que el model de Festa Major funciona molt bé perquè compta amb una diversitat d’actes i espais pensats per a totes les edats i per a gustos diversos”.

Borrego ha donat les gràcies a “tot el dispositiu organitzatiu i a la bona tasca que ha fet l’equip de la Regidoria de Cultura, les associacions de la vila, la Brigada Municipal, la Policia Local, la Regidoria de Comunicació i altres serveis municipals, així com les persones col·laboradores implicades”.

La regidora ha remarcat especialment “la implicació de les entitats des del minut 1, com ja es va veure a la recepció de dijous al Palau Tolrà”, que es va omplir en un acte que va incloure el lliurament de la Medalla de la Vila al Ball de Bastons. Així mateix, ha explicat que “ja podem parlar de consolidació del Seguici Popular, organitzat per segon any consecutiu, i que posa en valor les entitats de cultura tradicional i popular de la nostra vila”, i també ha valorat molt positivament “la continuïtat dels carrers engalanats, gràcies a la iniciativa dels veïnats i també de l’Obra Social Benèfica”.

Quant als actes més multitudinaris, la regidora ha destacat “els 7.000 espectadors que van assistir al concert de The Tyets i els 5.000 assistents a la Festa dels Amics dels 80s”. També ha volgut destacar, a tall d’exemple, “l’espai de Vilabarrakes, la bona acollida de l’Orquestra Metropol, que s’estrenava al Concert Popular de la Festa Major a l’Espai Tolrà o les havaneres d’Els Pescadors de l’Escala, amb rom cremat inclòs, als jardins del Palau Tolrà”. “Tot això, sense oblidar-nos de les activitats esportives, els concerts de Vilabarrakes o l’Espai Aventura’t per a la infància, o de l’escenari amb activitats per a públic familiar situat al carrer de l’Arbreda”, afegeix.

Pel que a fa les incidències, la regidora ha explicat que “s’ha viscut una Festa Major tranquil·la, sense cap incident remarcable, més enllà que la pluja va fer la guitza i va alterar algun acte divendres a la nit i diumenge al matí”.En aquest sentit, “alguna activitat esportiva es va haver de suspendre i d’altres es van haver d’aturar o fer-se mitges, com és el cas de la primera nit de Vilabarrakes, l’espectacle de l’Orquestra Impossible o el concert de Guillem Roma”. Amb tot, la gran majoria d’activitats, especialment les més multitudinàries, es van poder dur a terme.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40