Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Nous cotxes híbrids a la flota de vehicles de la Policia Local.

La Policia Local renova la seva flota amb dos nous vehicles híbrids

Dimarts 4 de juliol de 2023

La Policia Local ha incorporat recentment dos vehicles híbrids a la seva flota. Es tracta de dos cotxes model Ford Kuga que s’uneixen al parc de vehicles de què disposa el cos de seguretat per desenvolupar les tasques de patrullatge.

En l’actualitat, la Policia Local disposa de set vehicles, dos cotxes patrulla, una furgoneta, un tot terreny, un cotxe no logotipat i dues motocicletes elèctriques. El nous vehicles híbrids, que funcionen amb consum combinat de benzina sense plom i electricitat, s’han adquirit mitjançant un contracte de rènting inclòs en un acord marc de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que preveu la reposició de vehicles cada quatre anys.

La Regidoria de Seguretat continua d’aquesta manera amb la línia de contractació d’aquest tipus de vehicles, amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible.

Cal recordar que el parc de vehicles de l’Ajuntament és sostenible en més d’un 50% per cent, ja que disposa de 18 vehicles elèctrics (cinc furgonetes d’oficis, tres cotxes utilitaris, tres motocicles i set bicicletes), a més d’aquests nous vehicles híbrids de la Policia Local.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40