Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del buc renovat de la plaça de Catalunya.
Imatge del buc renovat de la plaça de Catalunya.

El projecte “Castellar, vila de llibres” pren un nou impuls amb la reparació dels cinc bucs d’intercanvi de la via pública

Dimarts 17 de gener de 2023

El projecte de foment de la lectura “Castellar, vila de llibres”, gestionat per la Biblioteca Antoni Tort, pren un nou impuls amb la reparació dels cinc bucs d’intercanvi de llibres situats en diferents espais de la vila (a les places Major, de Cal Calissó, de Catalunya, d’Europa i de la Fàbrica Nova).

Les estructures, que són metàl·liques, tenen forma de llibre obert i unes dimensions d’un metre i mig d’alçada i un metre de fondària, amb tres prestatges per deixar-hi els llibres. Aquests darrers dies la Regidoria d’Espai Públic les ha reparat amb la col·locació d’uns nous tancaments amb portes que donen més estabilitat a cadascuna de les instal·lacions a més de protegir-les de brutícia o de les inclemències meteorològiques.

Els bucs de llibres tenen per objectiu compartir i intercanviar llibres de forma lliure i gratuïta, tantes vegades com es vulgui. Cal tenir en compte que no hi ha limitació en el nombre de llibres que cadascú hi pot dipositar, tot i que no s’accepten enciclopèdies, llibres de text, revistes, cd o dvd, ni llibres en mal estat.

Cal assenyalar que, per encetar aquesta nova etapa, la Biblioteca Municipal Antoni Tort hi ha fet una aportació de llibres adreçats a infants i també a la població adulta.

En la revisió de l’estat dels bucs hi col·laboraran diversos alumnes de secundària que presten el Servei Comunitari. Aquesta iniciativa promou que l’alumnat de 3r i 4t d’ESO experimenti i protagonitzi activitats de compromís cívic alhora que aprengui l’exercici actiu de la ciutadania i posi en pràctica els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40