Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge promocional de la proposta.
Imatge promocional de la proposta.

L’Ajuntament posa en marxa un espai de lleure per a persones amb diversitat funcional d’entre 12 i 45 anys

Dimarts 26 de juliol de 2022

Per formar-ne part, cal inscriure’s al web www.castellarvalles.cat/sortim

L’Ajuntament de Castellar estrenarà el 3 de setembre un nou espai de lleure adreçat a castellarencs i castellarenques amb diversitat funcional que tinguin entre 12 i 45 anys. Es tracta de “Sortim!”, un servei que té per objectiu que els participants mateixos proposin activitats del seu interès per dur-les a terme els dissabtes a la tarda.

Així, amb aquesta iniciativa, “el que pretenem és que aquestes persones tinguin un espai de lleure en què se sentin còmodes i que els ofereixi poder fer les activitats que realment els interessen”, ha explicat la regidora de Diversitat Funcional, Anna Margalef. L’espai funcionarà cada dissabte de 17 a 20 hores, i tindrà l’equipament juvenil La Fàbrica com a punt de trobada. Des d’aquí s’aniran fent sortides per assistir als esdeveniments o propostes que s’hauran marcat en el calendari. Val a dir que, tot i que el servei és gratuït, s’haurà de satisfer el preu de l’activitat que es dugui a terme en cada ocasió (per exemple, d’anar a un concert, al teatre o al cinema).

Per poder formar part de “Sortim!”, les persones interessades han d’omplir un formulari que s’ha habilitat al web www.castellarvalles.cat/sortim. Cal assenyalar que les inscripcions, que són limitades, s’atendran per ordre d’arribada.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40