Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

 Trobades entre les persones usuàries del Servei de Nova Acollida

Trobades entre les persones usuàries del Servei de Primera Acollida

Dimarts 21 de juny de 2022

La Regidoria de Nova Ciutadania promou trobades entre persones usuàries del Servei de Primera Acollida de l’Ajuntament amb la finalitat que puguin conèixer-se i teixir relacions entre elles. Ahir mateix va tenir lloc una d’aquestes reunions a l’equipament de La Fàbrica, amb l’assistència d’una desena de persones que van estar acompanyades de la regidora d’Atenció Social, Cooperació i Nova Ciutadania, Àngela Bailén, i de personal tècnic.

El Servei de Primera Acollida és totalment gratuït i facilita a les persones usuàries informació dels serveis, recursos i formacions  de què disposen les persones nouvingudes al municipi.

Aquestes persones poden accedir a través d’aquest servei municipal a un bloc de formació que dona accés al certificat de Primera Acollida que expedeix la Generalitat. Aquest és un document molt útil per acreditar l’arrelament social o la modificació o la renovació d’autoritzacions de residència en els processos d’estrangeria.

Qualsevol persona pot accedir al Servei de Primera Acollida demanant cita a través del telèfon 937144040, l’adreça electrònica serveiacollida@castellarvalles.cat o el web municipal mitjançant l’enllaç de reserva http://www.castellarvalles.cat/31835/cita/64/.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40