Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Façana de l'Escola Municipal de Música Torre Balada

L’Escola Municipal de Música Torre Balada obrirà la preinscripció al curs 2022-2023 del 16 al 27 de maig

Dijous 12 de maig de 2022

L’Escola Municipal de Música Torre Balada obrirà dilluns vinent, 16 de maig, la preinscripció a l’oferta formativa del centre per al curs 2022-2023, que es podrà formalitzar fins al proper divendres 27 de maig.

L’escola facilita formació musical en diversos plans d’estudi, que tenen estructures diferenciades però que permeten la continuïtat de la formació de l’alumne ininterrompudament des dels tres anys. Els instruments que es poden aprendre són: clarinet, flauta travessera, guitarra, bateria, saxo, baix elèctric, guitarra elèctrica, violí, viola, violoncel, piano i trompeta, així com també cant modern.

El centre ofereix programes formatius de diversos nivells, des del nivell de sensibilització per als més menuts fins a l’aula de música per a majors de 18 anys. A més, hi ha diversos grups i combos creats, als quals els i les alumnes es poden afegir: combos de rock, latin i jazz i grups de música de cambra, de guitarres, de vent, de corda, de corda sènior i de folk.

En aquest sentit, cal destacar que el proper curs s’iniciarà una Big Band, a la qual s’hi podrà apuntar tothom que tingui un nivell mínim d’instrument (trompeta, trombó o saxofon), prèvia entrevista amb el professor, que assajarà una hora a la setmana i que practicarà estils com el swing, el blues, el funky, el latin-jazz o les bandes sonores, entre d’altres.

També tindran continuïtat dues iniciatives de creació recent. D’una banda, l’Encorda’t, un projecte amb l’alumnat de sensibilització (3, 4 i 5 anys), que treballa la música amb instruments de corda fregada, violins i violoncels. En aquest cas, la durada de les classes és de tres quarts d’hora per als alumnes de sensibilització 1 (3 i 4 anys) i d’una hora per als de sensibilització 3 (5 anys). D’altra banda, l’orquestra sènior, que també assajarà una hora setmanal, on tenen cabuda totes les persones majors d’edat que volen tocar en grup, sàpiguen o no llegir música.

A banda de les activitats proposades en el marc del mateix centre, l’EMM Torre Balada organitza concerts oberts a tota la població i col·labora en activitats culturals del municipi i en intercanvis amb escoles d’altres municipis.

Per a qualsevol dubte, cal adreçar-se a l’Escola Municipal de Música Torre Balada (c. Caldes, 56), enviar un correu a escolamusica@castellarvalles.cat o bé trucar al telèfon 937144322.

Per a més informació sobre la preinscripció podeu consultar el web municipal: www.castellarvalles.cat/preinscripcioescolademusica.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40